![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, Όπως σε τίτλο είχα προβλήματα με την νέα μου οικοδομήσουμε λόγω RAM μου είναι ECC και mobo μου δεν υποστηρίζει. Έτσι, τώρα χρειαζόμαστε μια 8GB kit και ότι η DDR2 NON-ECC Ένας συνδυασμός που δεν μπορώ να βρώ, αν υπάρχει λόγος για αυτό, δηλαδή. είναι όλα τα 4GB sticks ECC; ![]() Ευχαριστώ, Ollie.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η πλειοψηφία (90% +) της λιανικής DDR2 RAM δεν είναι ECC. Είμαι έκπληκτος που δεν μπορείτε να βρείτε κάθε μη - είναι οι ιστοσελίδες σας να αγοράζουν από ειδικά λέει ότι είναι;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Misco είναι που έχω αγοράσει τα πάντα και μόνο που φαίνεται να έχουν 1 8GB kit, το οποίο είναι αυτό που κακώς αγόρασε όπως οι μη-ECC Επίσης, προσπάθησε Google για ψώνια, αλλά δεν μπορούσε να βρει. Πρόβλημα είναι ότι δεν θέλουν να δαπανήσουν πολύ περισσότερα από £ 100 είτε .. Η μία θα έχουν σήμερα ήταν £ 110 Μπορείτε να ελέγξετε Misco, σε περίπτωση που έχασα κάτι προφανές ... Αλλά δεν θα μπορούσα να το βρείτε πουθενά.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι ταχύτητα;
| |||
| |||
| Πραγματικά δεν νομίζω ότι σας έχουν μεγάλη επιλογή για την ταχύτητα, 8GB 2x4 κιτ φαίνονται σπάνια. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813 Λέει unbuffered οποία πιστεύω σημαίνει μη ecc. Επεξεργασία * Cockit, από υλικό: ( |
|
| |||
| |||
| Ναι, είμαι πολύ τυχερός που δεν βρίσκετε αυτό που θέλω ... Νομίζω ότι μπορεί να αναγκαστεί να προχωρήσει με ταχύτερους ρυθμούς 4GB kit thats φθηνότερα έτσι κι αλλιώς κάτι σαν PNY 4GB XLR8 DDR2 Ή ίσως μόλις 1 αρκετά γρήγορα 4GB stick .. Αν το έκανα αυτό που θα μου επιτρέψετε να αγοράσουν ακριβώς τον ίδιο τύπο από τον ίδιο προμηθευτή και στο μέλλον και να το εκτελέσετε σε διπλή λειτουργία κανάλι; Ή για να το κάνετε αυτό absolutly πρέπει να αγοράζονται μαζί σαν πακέτο;
|
| |||
| |||
| Δεν πρέπει να είναι σε kit, μπορείτε να πάρετε μία τώρα και μία ή δύο μονά αργότερα σήμερα. Είναι Ι dont σκέφτονται μόνο 4GB είτε είναι δημοφιλείς, οπότε δεν μπορείτε να κερδίσετε. Προσπαθήστε να πάρετε το ίδιο εμπορικό σήμα και τα δύο έχουν την ίδια ταχύτητα. Προσωπικά, θα πάμε για κάτι άλλο από PNY. Γιατί να μην εγκατασταθούν μόνο σε ένα σετ 4GB, 8GB, αν μη ecc πακέτα είναι σπάνιες τώρα είναι απίθανο να αλλάξει. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα πάμε μάλλον για αυτό, τότε, μπορεί κάλλιστα να είναι το υλικό από το χρόνο μου να πάρω σημερινό φιάσκο επιστρέφεται. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, Ollie.
|
| |||
| |||
| Oh ok, δεν PNY ότι καλό; Απλώς εξέτασε snazzy και το μαύρο χρυσό ![]() Θα πάει μάλλον για το OCZ που συνδέονται με. Ευχαριστώ και πάλι.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 2GB Ultra DDR2 εμφανίζεται ως 1GB | KolorBlind | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 26 Οκτ 2008 14:40 |
| Αναβάθμιση σε 3GB DDR2 | Macmac508 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 5 Jan 2008 10:43 |
| Bios για Sapphire 9600XT DDR2 | Edkin | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 29 Δεκ. 2007 10:43 |
| Εκφράζει την υποστήριξη DDR2 RAM DDR RAM | ranjitdutt | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 26 Δεκ. 2007 00:00 |
| DDR2 .. ddr3; ddrwhat! | Lexmark | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 4η Νοεμβρίου 2007 03:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |