![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej, Kao u naslovu sam imao problema sa moje nove izgraditi zbog moga bića ecc ram i moja mobo ne podupire ga. Zato sam sada trebate 8GB kit that's DDR2 and non-ecc Kombinacija ne mogu činiti se pronaći, postoji razlog za to, tj.. sve su to 4GB ecc štapovima? ![]() Hvala, Ollie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Većina (90% +) maloprodajnih DDR2 RAM-a nije ecc. Ja sam iznenađen da ne možete naći bilo koju non - su web lokacije koju kupujete iz specifično kazivanje je to?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Misco je gdje sam kupio sve što i oni činiti se to imati jedini 1 8GB kit, koji je krivo što sam ga kupio kao's Non-ecc Također sam pokušao Google shopping, ali nije mogao naći. Trouble se ne želim previše trošiti više od 100 £ ili .. Jedini ja trenutno je £ 110 Slobodno provjerite Misco, u slučaju da nešto propustili očigledan ... Ali nisam mogla naći nigdje.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koja brzina?
| |||
| |||
| Zapravo ne mislim vašem izboru imaju mnogo na brzini, 8GB 2x4 kits izgledaju rijetki. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813 Kaže unbuffered znači vjerovati što sam non-ecc. Uredi * Cockit, rasprodan: ( |
|
| |||
| |||
| Da nisam imati mnogo sreće pronalaženju što želim ... Mislim da sam svibanj biti prisiljeni da odu s brže 4GB kit taj jeftiniji ionako nešto slično PNY 4GB XLR8 DDR2 Ili možda samo 1 prilično brz 4GB stick .. Ako sam učinio da bi ga dopustiti mene to kupiti točno istog tipa iz istog prodavatelja u budućnosti i pokrenite ga u kanal dual operaciju? Ili za to ne absolutly moraju biti kupljene zajedno kao kit?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Oni ne moraju biti u kompletu, možete dobiti neki sada i jedan ili dva kasnije pojedinačno sada. Stvar je ja dont misliti jednokrevetna 4GB su popularni bilo, tako da ne možete pobijediti. Pokušajte dobiti iste marke ili način i dobiti istu brzinu. Ja osobno bih ići za nešto drugo nego PNY. Zašto ne samo podmirivanja na 4GB kit, ako ne-8GB ecc setove su rijetki sada to vjerojatno neće mijenjati. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja ću vjerojatno ići na koji zatim, oni svibanj dobro biti nazad na lageru po vremenu dobijem moje trenutne Refundirano fijasko. Hvala za pomoć, Ollie.
|
| |||
| |||
| Oh ok, PNY da nije dobra? To samo gledali snazzy crno i zlato ![]() Ja ću vjerojatno ići za OCZ ste povezani na. Hvala opet.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 2GB Ultra DDR2 pojavi kao 1GB | KolorBlind | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 26. listopad 2008 14:40 |
| Nadogradnjom na 3GB DDR2 | Macmac508 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 5. siječanj 2008 10:43 |
| Bios za Sapphire 9600XT DDR2 | Edkin | Graphics Cards & Monitors | 1 | 29. prosinac 2007 10:43 |
| DDR2 RAM-a je podrška DDR ram | ranjitdutt | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 26. prosinac 2007 00:00 |
| DDR2 .. ddr3? ddrwhat! | Lexmark | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 4. studeni 2007 03:12 |
| Thread Tools | |
| |