![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szia, mint a cím volt problémája az új kiépítése miatt én nem ECC RAM, és a mobo nem támogatja azt.
Tehát most szükségem van egy 8GB kit ez DDR2 és non-ECC A kombináció nem tudom, hogy úgy tűnik, van-e oka, azaz. mind 4GB ECC botokat? ![]() Köszönöm, Ollie.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A többség (90% +) a kiskereskedelmi DDR2 RAM nem ECC. Meglep, nem találja, nem - azok a weboldalak Ön vásárlást kifejezetten mondja, hogy van?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Misco ahol vettem mindent, és csak úgy 1 8GB készlet, amely a mi jogtalanul vette, mivel a non-ECC
Én is megpróbáltam Google vásárlási de nem tudta megtalálni. Baj, hogy én nem akarok túl sokat költeni több, mint 100 £ vagy .. Amit én jelenleg a 110 £ Ne habozzon, hogy ellenőrizze Misco abban az esetben, ha én valamit nem látható ... De én nem találom sehol.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Milyen sebességet?
|
|||
|
|||
|
Igazából nem hiszem el a sok választási lehetősége a sebesség, 8GB 2x4 Projektminták tűnik ritka.
|
|
|
|||
|
|||
|
http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813
Says unbuffered én úgy hiszem, nem azt jelenti, ecc. Edit * Cockit, kifogyott: ( |
|
|
|||
|
|||
|
Persze én nem sok szerencsét a megállapítás, amit akarok ...
Azt hiszem, én is arra kényszerülnek, hogy megyek a gyorsabb 4GB Kit amit egyébként valami olcsóbb, mint a PNY 4GB XLR8 DDR2 Vagy esetleg csak 1 meglehetősen gyorsan 4GB kibír .. Ha én tettem volna, hogy engedje meg, hogy vásároljanak Pontosan Az azonos típusú, az eladó ugyanazt a jövőben, és futtassa azt a kétcsatornás működés? Vagy ez nem igaz absolutly kell vásárolt együtt, kit?
|
|||
|
|||
|
Nem kell a készletet, akkor kap egy most, és egy későbbi, vagy egy-két most. Thing I dont gondol egyetlen 4GB népszerű vagy, így nem tud nyerni. Próbáld ki, hogy az azonos márkával vagy, és hogy az azonos sebességgel. Én személy szerint nem megy valami más, mint a PNY. Miért nem telepednek a 4GB kit, ha nem 8GB-ecc Projektminták ritka most már valószínűleg nem változik.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Én valószínűleg megyek, hogy aztán ők is vissza-állomány, amikor én jelenlegi fiaskó téríteni. Köszönöm a segítséget, Ollie.
|
|||
|
|||
|
Ó, rendben van, PNY nem jó? Csak nézett flancos a fekete és arany
![]() Majd talán megy az OCZ Ön kapcsolódik. Köszönet újra.