![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, kaip ir pavadinimas Turėjau problemų su mano nauja statyti, nes mano RAM yra ECC Mano MOBO nepalaiko ji. Ir aš dabar reikia 8GB komplektas tai ir DDR2 NON-ECC Derinys man atrodo, negalime rasti, tai yra dėl šios priežasties, ty. visi 4GB atmintinės ECC? ![]() Ačiū, Ollie.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dauguma (90% +) Mažmeninių DDR2 RAM ne ECC. Aš jus nustebino negaliu rasti bet ne - yra tinklapis perkate iš konkrečiai sakydamas tai?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Misco yra ten, kur aš nusipirkau visko, ir jie tik atrodo, kad 1 8GB KIT, kuri yra tai, ką aš neteisingai nupirko, nes ji yra NON-ECC Aš taip pat bandė "Google" pirkinių, bet nepavyko rasti. Problema yra tai, aš nenoriu praleisti daug daugiau nei £ 100 arba .. Aš šiuo metu yra viena buvo £ 110 Nesivaržykite patikrinti Misco, jei aš praleidau ką nors akivaizdu ... Bet aš negalėjau rasti bet kur.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks greitis?
| |||
| |||
| Iš tikrųjų aš nemanau, kad jūsų daug pasirinkimo greitis, 8GB 2x4 rinkiniai atrodo reti. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813 Sako unbuffered kuris manau, tai ne-ecc. Edit * Cockit, out of stock: ( |
|
| |||
| |||
| Yeah I'm neturi daug sėkmės rasti tai, ko aš noriu ... Manau, kad gali būti priversti eiti su greičiau 4GB komplektas thats pigiau vistiek kažkas panašaus PNY 4GB XLR8 DDR2 Arba galbūt tik 1 pakankamai greitai 4GB Stick .. Jei aš padariau, kad būtų ji leis man nusipirkti tiksliai pačios rūšies iš to paties pardavėjo, kad ateityje ir paleisti jį į Dual Channel operacija? Arba už tai jie Absolutly turi būti perkamos kartu su rinkiniu?
|
| |||
| |||
| Jie neprivalo būti komplektas, galite vienu metu ir vieną arba po du singlus dabar. Dalykas yra I dont think vieną 4GB yra populiarūs tiek, kad tu negali laimėti. Pasistenkite, kad pas tą patį ženklą arba būdu ir gauti tokiu pačiu greičiu. Aš asmeniškai būtų eiti ką nors kitą nei PNY. Kodėl ne tik spręsti apie 4GB KIT, jeigu 8GB NON-ECC rinkiniai yra reti, dabar vargu ar pasikeis. |
|
| |||
| |||
| Citata:
I'll probably eiti, kad tada jie gali būti grąžinti atsargoje laiko man mano dabartinis fiasko grąžinamas. Thanks for the help, Ollie.
|
| |||
| |||
| Oi Gerai, PNY ne tai, kad geras? Jis tiesiog atrodė patrauklus juoda ir auksas ![]() I'll probably eiti OCZ jūs susijusios. Thanks again.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 2GB Ultra DDR2 rodoma kaip 1GB | KolorBlind | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 26 spalis 2008 14:40 |
| Atnaujinimas iki 3GB DDR2 | Macmac508 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 5 sausis 2008 10:43 |
| BIOS Sapphire 9600XT DDR2 | Edkin | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 29 gruodis 2007 10:43 |
| Ar parama DDR2 RAM DDR RAM | ranjitdutt | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 26 gruodis 2007 00:00 |
| DDR2 .. DDR3? ddrwhat! | Lexmark | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | 4 lapkritis 2007 03:12 |
| Temos įrankiai | |
| |