![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey, As I sadaļā bija problēmas ar savu jauno būvēt, jo mans RAM tiek ECC un manai MOBO neatbalsta to. Tāpēc es tagad vajadzīgs 8GB kit that's DDR2 un NON-ECC Kombinācija man šķiet, nevaram atrast, vai ir iemesls, ti. visi 4GB sticks ECC? ![]() Paldies, Ollie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vairākums (90% +) Mazumtirdzniecības DDR2 RAM nav ECC. Es esmu pārsteigts, jūs nevarat atrast nevienu nav - vai portālus, kuros jūs esat pirkt no konkrētāk sakot, ka tas ir?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Misco ir vieta, kur es nopirku visu, un tās tikai, šķiet, ir 1 8GB komplektu, kam ir tas, ko es nepareizi iegādājas kā tas NON-ECC Es arī mēģināju Google iepirkšanās, bet nevarēja to atrast. Nepatikšanas nav es nevēlos tērēt daudz vairāk par £ 100 nu .. Man šobrīd ir bija £ 110 Jūtieties brīvi pārbaudīt Misco, ja es nokavēju kaut kas skaidrs ... Bet es nevarēju atrast nekur.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāds ātrums?
| |||
| |||
| Patiesībā es nedomāju, ka jūsu ir daudz izvēles ātrums, 8GB 2x4 komplekti šķiet reti. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813 Saka, Unbuffered, ko es uzskatu ir non-ecc. Edit * Cockit, no Noliktavā: ( |
|
| |||
| |||
| Yeah es esmu, kam nav daudz veicas atrast to, ko es gribu ... Es domāju, ka es varētu būt spiesti iet ar ātrāku 4GB kit thats lētāk anyway kaut kas tamlīdzīgs PNY 4GB XLR8 DDR2 Vai varbūt tikai 1 diezgan ātri 4GB stick .. Ja es to, kas tai ļauj man nopirkt tieši tā vienu ražojuma veidu no paša pārdevēja nākotnē un palaist to dubultā kanāla darbība? Vai tas tie absolutly ir jāpērk kopā kā komplektu?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Viņiem nav jābūt ar komplektu, jūs varat saņemt vienu tagad un otru vēlāku vai divi singli tagad. Lieta ir I dont domāju, ka viens 4GB ir populāri vai nu, lai jūs nevar uzvarēt. Centieties iegūt pašu zīmolu abpusējai un saņemt tādu pašu ātrumu. Es personīgi būtu iet par kaut ko citu nekā PNY. Kāpēc ne tikai norēķināties 4GB kit, ja 8GB NON-ECC komplektus reti tagad tas ir visticamāk, nemainīsies. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es droši vien iet uz ka tad, tie var arī tikt atpakaļ krājumiem, laika man manu pašreizējo fiasko atmaksāta. Paldies par palīdzību, Ollie.
|
| |||
| |||
| Oh ok, PNY nav tik labs? Tas vienkārši skatījās snazzy melnā un zelta ![]() Es droši vien iet par OCZ Jūs atvērāt. Thanks again.
![]() |
|
| Bookmarks |