![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej, Jak w tytule Miałem problemy z moim nowym budować ze względu na moje barana jest ECC i moje Mobo nie wspierającej. Więc teraz potrzebują to 8GB zestaw pamięci DDR2 i NON-ECC Połączenie nie mogę wydawać się znaleźć, ma powód do tego, tzn.. są pałeczki 4GB ECC? ![]() Dzięki Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Większość (90% +) detalicznych DDR2 RAM nie jest ECC. Jestem zaskoczony, nie można znaleźć żadnego nie - są na stronach you're skupu z konkretnie mówiąc: to jest?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Misco gdzie kupiłem wszystko i tylko one wydają się mieć 1 8GB zestaw, który jest o co mi błędnie zakupionych w to Non-ECC Ja również próbowałem Google zakupy, ale nie mógł go znaleźć. Kłopoty ma zrobić, aby nie tracić zbyt dużo więcej niż 100 GBP albo .. I z jednej obecnie został £ 110 Zapraszamy do sprawdzenia Misco, w przypadku I missed something oczywiste ... Ale nie mógł go znaleźć wszędzie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakie prędkości?
| |||
| |||
| W rzeczywistości nie sądzę, znacznie swój wybór na szybkość, 8GB 2x4 zestawy wydają rzadko. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813 Mówi unbuffered które Wierzę oznacza braku ecc. Edycja * Cockit, Czas: ( |
|
| |||
| |||
| Yeah I'm nie mają dużo szczęścia znalezienie czego chcę ... Myślę, że może być zmuszona do szybszego 4GB z zestawu thats tańsze i tak coś podobnego PNY 4GB XLR8 DDR2 Lub ewentualnie tylko 1 dość szybko 4GB trzymać .. Jeśli nie byłoby to, że pozwalają mi kupić dokładnie tego samego typu z tego samego sprzedawcy w przyszłości i uruchomić go w Dual Channel operacja? Albo do tego oni Absolutly muszą być zakupione razem jako zestaw? |
|
| |||
| |||
| Nie trzeba być w zestawie, możesz je teraz i jeden lub dwa pojedyncze później teraz. Jest I dont think jednym albo 4GB są popularne, więc nie można wygrać. Postaraj się, aby te same marki, albo sposób, aby uzyskać tą samą prędkością. Osobiście byłoby pójść na coś innego niż PNY. Dlaczego nie tylko rozliczyć się na zestaw 4GB, 8GB, jeśli non-ECC zestawy są rzadko się to mało prawdopodobne, aby zmienić. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I'll probably go za to, że mogą one również być w stanie z powrotem do czasu mogę otrzymać moje obecne fiasko zwrotowi. Dzięki za pomoc, Ollie. |
|
| |||
| |||
| No ok, nie PNY, że dobre? To po prostu patrzył snazzy czarno-złota ![]() I'll probably go dla Ciebie OCZ powiązane. Jeszcze raz dziękujemy. |