![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, la fel ca în titlu am avut probleme cu noua mea construi din cauza mea RAM fiind ECC şi mobo meu nu este de sprijin. Asa ca am acum nevoie de un kit de 8GB, care este DDR2 şi non-ECC O combinaţie I se pare că nu poate să găsească, există un motiv pentru acest lucru, şi anume. sunt toate oasele la 4GB ECC? ![]() Multumesc, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cea mai mare parte (90% +) de vânzare cu amănuntul DDR2 RAM nu este CCE. Sunt surprins de ce nu pot găsi nici un non - sunt site-urile web pe care îl cumpără de la a spune exact ce este?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Misco este în cazul în care l-am cumpărat tot ce şi ele par a avea doar 1 kit de 8GB, care este ceea ce am cumpărat în mod eronat ca este non-ECC Am încercat de asemenea, Google ar putea cumpărături, dar nu-l găsiţi. Problema este nu vreau să petrec prea mult, mai mult de £ 100 fie .. De o am în prezent au fost de £ 110 Simţiţi-vă liber pentru a verifica Misco, în cazul în care am pierdut ceva evident ... Dar nu am putut găsi nicăieri. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce viteza?
| |||
| |||
| De fapt nu cred că-ţi trebuie mult mai ales cu privire la viteza, 8GB 2x4 kituri par rare. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813 Zice unbuffered care cred că reprezintă non-ECC. Editare * Cockit, din stoc: ( |
|
| |||
| |||
| Da, nu sunt cu mult noroc a găsi ceea ce vreau ... Cred că am mai fi nevoiţi să meargă mai repede cu un kit de 4GB thats mai ieftin, oricum ceva de genul PNY 4GB XLR8 DDR2 Sau, eventual, doar 1 destul de repede 4GB stick .. Dacă am făcut-o, care ar permite să-mi cumpăr exact acelaşi tip de la acelaşi furnizor, în viitor şi rulaţi-l în dublă canal operaţie? Sau, pentru a face acest absolutly ele trebuie să fi cumpărat împreună ca un kit? |
|
| |||
| |||
| Ele nu trebuie să fie într-un kit, în care puteţi să o şi acum o oră mai târziu sau două single-acum. Chestia e că eu cred că dont singur 4GB sunt populare fie, aşa că nu poate câştiga. Încercaţi să obţineţi acelaşi brand si sa fie un fel de aceeaşi viteză. Eu personal s-ar fi pentru altceva decât PNY. De ce nu doar soluţiona pe un kit de 4GB, 8GB, dacă non-ECC kituri sunt rare acum este puţin probabil să se schimbe. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Voi merge, probabil, pentru ca apoi, acestea pot fi foarte bine înapoi în stoc de timp, am să-mi iau curent chix rambursate. Multumesc pentru ajutor, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Oh ok, PNY că nu e bine? Este doar privit snazzy negru şi aur ![]() Voi merge, probabil, pentru a vă legate de OCZ. Mulţumesc încă o dată. |