mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Nu stiu de unde pot obţine 8GB Kit (2x4GB) DDR2 DIMM non-ECC?

Reply

Thread Tools
Old 21st Mar 2009, 08:20
Grupul de donator

Hei, la fel ca în titlu am avut probleme cu noua mea construi din cauza mea RAM fiind ECC şi mobo meu nu este de sprijin.

Asa ca am acum nevoie de un kit de 8GB, care este DDR2 şi non-ECC

O combinaţie I se pare că nu poate să găsească, există un motiv pentru acest lucru, şi anume. sunt toate oasele la 4GB ECC?

Multumesc, Ollie.
Old 21st Mar 2009, 09:09
Grupul de donator

Cea mai mare parte (90% +) de vânzare cu amănuntul DDR2 RAM nu este CCE. Sunt surprins de ce nu pot găsi nici un non - sunt site-urile web pe care îl cumpără de la a spune exact ce este?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 21st Mar 2009, 09:19
Grupul de donator

Misco este în cazul în care l-am cumpărat tot ce şi ele par a avea doar 1 kit de 8GB, care este ceea ce am cumpărat în mod eronat ca este non-ECC

Am încercat de asemenea, Google ar putea cumpărături, dar nu-l găsiţi. Problema este nu vreau să petrec prea mult, mai mult de £ 100 fie .. De o am în prezent au fost de £ 110

Simţiţi-vă liber pentru a verifica Misco, în cazul în care am pierdut ceva evident ...

Dar nu am putut găsi nicăieri.
Old 21st Mar 2009, 09:23
Administrator Group

Ce viteza?

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 21st Mar 2009, 09:26
Administrator Group

De fapt nu cred că-ţi trebuie mult mai ales cu privire la viteza, 8GB 2x4 kituri par rare.
Old 21st Mar 2009, 09:30
Administrator Group

http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813

Zice unbuffered care cred că reprezintă non-ECC.

Editare *

Cockit, din stoc: (
Old 21st Mar 2009, 09:33
Grupul de donator

Da, nu sunt cu mult noroc a găsi ceea ce vreau ...

Cred că am mai fi nevoiţi să meargă mai repede cu un kit de 4GB thats mai ieftin, oricum ceva de genul PNY 4GB XLR8 DDR2

Sau, eventual, doar 1 destul de repede 4GB stick .. Dacă am făcut-o, care ar permite să-mi cumpăr exact acelaşi tip de la acelaşi furnizor, în viitor şi rulaţi-l în dublă canal operaţie?

Sau, pentru a face acest absolutly ele trebuie să fi cumpărat împreună ca un kit?
Old 21st Mar 2009, 09:36
Administrator Group

Ele nu trebuie să fie într-un kit, în care puteţi să o şi acum o oră mai târziu sau două single-acum. Chestia e că eu cred că dont singur 4GB sunt populare fie, aşa că nu poate câştiga. Încercaţi să obţineţi acelaşi brand si sa fie un fel de aceeaşi viteză. Eu personal s-ar fi pentru altceva decât PNY. De ce nu doar soluţiona pe un kit de 4GB, 8GB, dacă non-ECC kituri sunt rare acum este puţin probabil să se schimbe.
Old 21st Mar 2009, 09:37
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Hybr! D View Post
http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813

Zice unbuffered care cred că reprezintă non-ECC.

Editare *

Cockit, din stoc: (
Ah, lucru care ar putea, m-am uitat la asta înainte, dar aceasta nu spune nimic despre ECC, aşa că am lăsat-o în pace (Nu m-am dat seama şi unbuffered non-ECC au fost la fel)

Voi merge, probabil, pentru ca apoi, acestea pot fi foarte bine înapoi în stoc de timp, am să-mi iau curent chix rambursate.

Multumesc pentru ajutor, Ollie.
Old 21st Mar 2009, 09:39
Grupul de donator

Oh ok, PNY că nu e bine? Este doar privit snazzy negru şi aur

Voi merge, probabil, pentru a vă legate de OCZ.

Mulţumesc încă o dată.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.