menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Já vím, kde môžete získať 8GB Kit (2x4GB) DIMM DDR2 nepovin-ECC?

Reply

Thread Tools
Old 21 marca 2009, 08:20
Darcu Skupina

Ahoj, rovnako ako v hlave som mal problémy s mojím novým stavať kvôli mojej ram je ECC a moje Mobo nebude podporovať.

Takže som teraz potrebujeme, aby to 8GB kit DDR2 a NON-ECC

Kombinácia Nedarí sa mi nájsť, neexistuje dôvod pre to, tzn. sú všetky 4GB ECC hole?

Vďaka, Ollie.
Old 21 marca 2009, 09:09
Darcu Skupina

Väčšina (90% +) maloobchodných DDR2 RAM nie je ECC. Som prekvapený, nemôžete nájsť žiadne nie sú - sú stránky, ktorú ste nákup od konkrétne hovorí, že je?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 21 marca 2009, 09:19
Darcu Skupina

Misco, kde som ho kúpil, a všetko len zdá, že 1 8GB kit, ktorý je zle, čo som kúpil, ako je to bez-ECC

Tiež som sa pokúsil Google nákupy, ale nemohol nájsť. Problém je nechci stráviť príliš veľa viac ako 100 libier buď .. I ten má v súčasnej dobe bol £ 110

Neváhajte check Misco v prípade som vynechal niečo zrejmá ...

Ale nemohol som to nikde nájsť.
Old 21 marca 2009, 09:23
Administrátor Skupina

Aká rýchlosť?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 marca 2009, 09:26
Administrátor Skupina

Skutočne si nemyslím, že vaša voľba mať ďaleko na rýchlosti, 8gb 2x4 zostavy zdať málo.
Old 21 marca 2009, 09:30
Administrátor Skupina

http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813

Hovorí unbuffered ktoré verím znamenať non-ECC.

Upraviť *

Cockit, z skladom: (
Old 21 marca 2009, 09:33
Darcu Skupina

Jo jsem nemajú moc šťastie nájsť to, čo chcem ...

Myslím, že môžu byť nútení ísť s rýchlejším 4GB kit to je lacnejšie, napriek tomu niečo podobného PNY 4GB XLR8 DDR2

Alebo možno len 1 docela rýchlo 4GB palicu .. Ak som si, že by to umožnilo mi kúpiť presne rovnakého typu od toho istého predajcu v budúcnosti, a spustite ho v duálnej kanál operáciu?

Alebo pre tento majú absolútne museli byť zakúpené spolu ako súprava?
Old 21 marca 2009, 09:36
Administrátor Skupina

Nemusí to byť v kitu, môžete dostat hned a jeden alebo dva neskôr singly teraz. Thing I dont think je jediný 4GB sú buď populárne, takže sa nemôžete vyhrať. Snažte sa dostať rovnakej značky buď spôsobom a v rovnakej rýchlosti. Ja osobne by šlo o niečo iné ako PNY. Prečo nie len usadiť na 4GB kit, ak 8GB non-ECC zostavy sú zriedkavé teraz je to nepravdepodobné, že by zmeny.
Old 21 marca 2009, 09:37
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Hybr! D View Post
http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813

Hovorí unbuffered ktoré verím znamenať non-ECC.

Upraviť *

Cockit, z skladom: (
Aha, že by mohol fungovať, podíval som sa na to skôr, ale to nehovoril nič o ECC tak som ju sám (I didn't realizovať a unbuffered non-ECC boli rovnaké)

Uvidíme pravdepodobne pôjde, že potom môžu byť späť na sklade v čase, keď som si moje súčasné fiasko vrátená.

Vďaka za pomoc, Ollie.
Old 21 marca 2009, 09:39
Darcu Skupina

Oh ok, PNY ne tak dobrý? Je len podíval snazzy v čiernej a zlatej

Uvidíme pravdepodobne ísť o OCZ ste prepojený.

Vďaka znova.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.