![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, rovnako ako v hlave som mal problémy s mojím novým stavať kvôli mojej ram je ECC a moje Mobo nebude podporovať. Takže som teraz potrebujeme, aby to 8GB kit DDR2 a NON-ECC Kombinácia Nedarí sa mi nájsť, neexistuje dôvod pre to, tzn. sú všetky 4GB ECC hole? ![]() Vďaka, Ollie.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Väčšina (90% +) maloobchodných DDR2 RAM nie je ECC. Som prekvapený, nemôžete nájsť žiadne nie sú - sú stránky, ktorú ste nákup od konkrétne hovorí, že je?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Misco, kde som ho kúpil, a všetko len zdá, že 1 8GB kit, ktorý je zle, čo som kúpil, ako je to bez-ECC Tiež som sa pokúsil Google nákupy, ale nemohol nájsť. Problém je nechci stráviť príliš veľa viac ako 100 libier buď .. I ten má v súčasnej dobe bol £ 110 Neváhajte check Misco v prípade som vynechal niečo zrejmá ... Ale nemohol som to nikde nájsť.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aká rýchlosť?
| |||
| |||
| Skutočne si nemyslím, že vaša voľba mať ďaleko na rýchlosti, 8gb 2x4 zostavy zdať málo. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813 Hovorí unbuffered ktoré verím znamenať non-ECC. Upraviť * Cockit, z skladom: ( |
|
| |||
| |||
| Jo jsem nemajú moc šťastie nájsť to, čo chcem ... Myslím, že môžu byť nútení ísť s rýchlejším 4GB kit to je lacnejšie, napriek tomu niečo podobného PNY 4GB XLR8 DDR2 Alebo možno len 1 docela rýchlo 4GB palicu .. Ak som si, že by to umožnilo mi kúpiť presne rovnakého typu od toho istého predajcu v budúcnosti, a spustite ho v duálnej kanál operáciu? Alebo pre tento majú absolútne museli byť zakúpené spolu ako súprava?
|
| |||
| |||
| Nemusí to byť v kitu, môžete dostat hned a jeden alebo dva neskôr singly teraz. Thing I dont think je jediný 4GB sú buď populárne, takže sa nemôžete vyhrať. Snažte sa dostať rovnakej značky buď spôsobom a v rovnakej rýchlosti. Ja osobne by šlo o niečo iné ako PNY. Prečo nie len usadiť na 4GB kit, ak 8GB non-ECC zostavy sú zriedkavé teraz je to nepravdepodobné, že by zmeny. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Uvidíme pravdepodobne pôjde, že potom môžu byť späť na sklade v čase, keď som si moje súčasné fiasko vrátená. Vďaka za pomoc, Ollie.
|
| |||
| |||
| Oh ok, PNY ne tak dobrý? Je len podíval snazzy v čiernej a zlatej ![]() Uvidíme pravdepodobne ísť o OCZ ste prepojený. Vďaka znova.