![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј, Као у наслову сам имао проблема са моје нове изградити због мога бића ецц рам и моја мобо не подупире га. Зато сам сада треба 8ГБ кит тхат'с ДДР2 анд нон-ецц Комбинација не могу чинити се за наћи, постоји разлог за то, тј. све су то 4ГБ ецц штаповима? ![]() Хвала, Оллие.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Већина (90% +) малопродајних ДДР2 РАМ-а није ецц. Ја сам изненађен да не можете наћи било коју нон - су веб локације коју купујете из специфично казивање је то?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Мисц је где сам купио све што и они чинити се за имати једини 1 8ГБ кит, који је криво што сам га купио као'с Нон-ецц Такође сам покушао Гоогле схоппинг, али није могао наћи. Троубле се не желим превише трошити више од 100 £ или .. Једини ја тренутно је 110 £ Слободно проверите мисц, у случају да нешто пропустили очигледан ... Али нисам могла наћи нигде.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Која брзина?
| |||
| |||
| Заправо не мислим вашем избору имају много на брзини, 8ГБ 2кс4 китс изгледају ретки. |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...д=8&субцат=813 Каже унбуфферед значи веровати што сам нон-ецц. Уреди * Цоцкит, распродан: ( |
|
| |||
| |||
| Да нисам да има много среће проналажењу шта желим ... Мислим да сам мај бити приморани да оду са брже 4ГБ кит тај јефтинији ионако нешто слично ПНЫ 4ГБ КСЛР8 ДДР2 Или можда само 1 прилично брз 4ГБ стицк .. Ако сам учинио да би га допустити мене за купити тачно истог типа из истог продавца у будућности и покрените га у канал дуал операцију? Или за то не абсолутлы морају бити купљене заједно као кит?
|
| |||
| |||
| Они не морају бити у комплету, можете добити неки сада и један или два касније појединачно сада. Ствар је ја донт мислити једнокреветну 4ГБ су популарни било, тако да не можете победити. Покушајте добити исте марке или начин и добити исту брзину. Ја лично бих ићи за нешто друго него ПНЫ. Зашто не само подмиривања на 4ГБ кит, ако не-8ГБ ецц сетове су ретки сада то вероватно неће мењати. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја ћу вероватно ићи на који затим, они мај добро бити назад на лагеру по времену добијем моје тренутне рефундирана фијаско. Хвала за помоћ, Оллие.
|
| |||
| |||
| Ох ок, ПНЫ да није добра? То само гледали сназзы црно и злато ![]() Ја ћу вероватно ићи за ОЦЗ сте повезани на. Хвала опет.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 2ГБ Ултра ДДР2 појави као 1ГБ | КолорБлинд | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 26 октобар 2008 14:40 |
| Надоградњом на 3ГБ ДДР2 | Мацмац508 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 5 јануар 2008 10:43 |
| Биос за Саппхире 9600КСТ ДДР2 | Едкин | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 29 децембар 2007 10:43 |
| ДДР2 РАМ-а је подршка ДДР рам | рањитдутт | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 26 децембар 2007 00:00 |
| ДДР2 .. ДДР3? ддрухат! | Лексмарк | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 4 новембар 2007 03:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |