![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey, başlık gibi yeni benim koç olmak için ECC ve benim mobo nedeniyle inşa ile destekleyen değil sorunlar vardı. Ben şimdi bir 8GB kiti gerekir's DDR2 ve non-ECC Ben bulmak için, bir kombinasyonu gibi değil bu bir nedenle, örneğin bir. Tüm 4GB sopalarla ECC nelerdir? ![]() Teşekkürler, Ollie.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çoğunluğu (% 90 +) perakende DDR2 RAM ECC değildir. Senin olmayan bulamıyor sürpriz var - özellikle de olduğunu söyleyerek kimden satın ettiğiniz web siteleri nelerdir?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Misco nerede herşeyi aldım ve sadece olarak Sİgara's Ben yanlış ne aldım 1 8GB kiti, ECC gibi görünüyorlar ise Ayrıca Google alışveriş çalıştım onu bulamadık. Sorun ben de .. çok fazla 100 YTL harcama yapmak istemiyorum olduğunu Şu anda 110 YTL olduğunu gereken bir Feel Misco kontrol etmek durumunda bir şey apaçık cevapsız ücretsiz ... Ama her yerde bulamadık.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne hız?
| |||
| |||
| Aslında sanmıyorum 8GB 2x4 kitleri nadir gibi hızlı, üzerinde daha fazla seçenek. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813 Hangi Yani non-ECC inanıyorum tamponlanmamış söylüyor. Düzenle * Cockit, dışarı stok: ( |
|
| |||
| |||
| Evet ben de istiyorum bulmak çok şans sahip değilim ... Sanırım hızlı bir 4GB kiti ile gitmek zorunda Mayıs düşünüyorum ucuz zaten gibi şu PNY 4GB XLR8 DDR2 Ya da belki sadece 1 oldukça hızlı 4GB .. sopa Eğer bu yaz satın almaya izin verecek mi tam olarak gelecekte aynı satıcı, aynı tür ve çift kanallı operasyonda çalıştırın? Veya bu absolutly birlikte bir kit olarak satın mi gerekir?
|
| |||
| |||
| Onlar bir kit olması için, şimdi bir tane alabilir ve daha sonra bir veya iki tekler artık gerek yoktur. Ben tek şey 4GB ya, bu nedenle kazanmak değil popüler olduğunu düşünüyorum dont olduğunu. Her iki şekilde ve aynı hızı elde aynı marka almaya çalışın. Ben kişisel bir şey PNY dışında gider. Eğer 8GB non-ECC kitleri şimdi değiştirmek mümkün's nadirdir Neden sadece 4GB kiti üzerinde uzlaşmak. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Herhalde o, onlar da geri stok Ben mevcut fiyasko geri almak zaman olabilir için gidersiniz. Yardım, Ollie için teşekkür ederiz.
|
| |||
| |||
| Oh tamam, PNY, iyi mi? Sadece siyah ve altın şık görünüyordu ![]() Ben muhtemelen OCZ için bağlı gidersiniz. Tekrar teşekkürler.
![]() |
|
| Bookmarks |