![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, як і в назві я мав проблеми з моєї нової збірки з-за мого часу ECC RAM і моя плат не підтримує його. Так що я тепер необхідно 8GB Kit це DDR2 і NON-ECC Поєднання я не можу знайти, чи є причини для цього, то є. Всі 4GB ECC палички? ![]() Спасибі, Оллі.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Більшість (90% +) роздрібного оперативної пам'яті DDR2 ECC не є. Я здивований, що ви не можете знайти будь-ні - це веб-сайти ви купуєте за допомогою спеціально кажу це таке?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Misco де я купила все, і тільки вони, схоже, 1 8GB Kit, яке є те, що я неправильно купили як це Non-ECC Я також спробував покупок Google, але не знайшов його. Проблема в тому я не хочу витрачати занадто багато більше ніж £ 100 або .. Одна даний час у мене була £ 110 Не соромтеся перевірити Misco, якщо я пропустив щось очевидно ... Але я не можу знайти його в будь-якому місці.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яку швидкість?
| |||
| |||
| Насправді я не думаю, що ваш особливого вибору на швидкість, 8GB 2x4 комплекти представляється рідко. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813 Каже Unbuffered, який я вважаю означати Non-ECC. Змінити * Cockit з фонду: ( |
|
| |||
| |||
| Та я не маючи багато удачі знайти те, що я хочу ... Я думаю, що може бути змушений піти на більш швидкий 4GB Kit Thats дешевше в будь-якому випадку щось на зразок PNY 4GB XLR8 DDR2 Чи, може бути тільки 1 досить швидко 4GB Stick .. Якщо б я зробив, що б це дозволити мені купити точно того ж типу з того ж постачальника в майбутньому, і запустити її в режимі подвійного каналу? Чи для цього вони Absolutly повинні бути куплені разом, як комплект?
|
| |||
| |||
| Вони не повинні бути в комплекті, ви можете отримати його прямо зараз, і пізніше, або два сингла зараз. Річ I Dont думати одне 4GB популярні небудь, тому ви не можете виграти. Постарайтеся отримати тієї ж марки і в будь-якому випадку отримаєте такою ж швидкістю. Особисто я б піти на щось інше, ніж PNY. Чому б просто не вирішити на 4GB Kit, якщо 8GB Non-ECC набори рідкісних тепер він навряд чи зміниться. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я, мабуть, піти на те, що вони цілком можуть повернутися в наявності до того часу я отримаю свій поточний фіаско повертається. Спасибі за допомогу, Оллі.
|
| |||
| |||
| Oh OK, PNY не так добре? Він просто дивився шикарний чорний і золото ![]() Я, мабуть, піти на OCZ ви пов'язані. Ще раз спасибі.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 2GB Ultra DDR2 відображається як 1GB | KolorBlind | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 26 жовтня 2008 14:40 |
| Оновлення до 3 Гб DDR2 | Macmac508 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 5 січня 2008 10:43 |
| Bios для Sapphire 9600XT DDR2 | Edkin | Графічні карти & Монітори | 1 | 29 грудня 2007 10:43 |
| Є підтримка DDR2 RAM DDR RAM | ranjitdutt | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 26 грудня 2007 00:00 |
| DDR2 .. DDR3? ddrwhat! | Lexmark | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 4 листопада 2007 03:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |