по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Последни DDR3 технология, PLS Помощ

Reply

Нишка Инструменти
Old 21 октомври 2007, 02:28
Член Група

Здравейте, аз възнамерявам да купя компютър следващия януари и аз ще си купя един DDR2 mobo но сега аз открих, че DDR3 ще дойдат по-чести. Така че аз си мислех за получаване на Asus Максимус Екстремни заедно с CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-8500 и също Q6600 Core 2 четворни. Това ще бъде добра идея да се придържаме към или не. Този компютър ще се използва за редактиране на снимки, архитектура програми и др .. а също така той трябва да бъде занапред.

Всички предложения и мнения са добре дошли.
Old 21 октомври 2007, 03:00
Номер на групата

занапред да, бързо да, но много скъпо, но ако имате пари му ОК!

Ако все пак получи всичко, което той ще бъде доказателство за бъдещи години, за да дойде!
Old 21 октомври 2007, 03:11
Член Група

Тя не е толкова по-скъпо, отколкото този, щях да купя (Блиц Формула, DDR2 1066MHz и Q6600). Така че основно за няколко килограма повече, че е по-worthed да купуват следващото поколение:)
Old 21 октомври 2007, 03:52
Номер на групата

Каква е цената на латентност обаче?

Докато core2 настройката на are'nt много засегнати от овен латентност дължи на начина, по който се контролира овен, когато получите до CL7 или по-висока е да започне да получа малко глупаво. Това е наистина само компенсира с висока честота RAM (1200 и по-горе).

Ако става DDR3 (и latencies са високи), вие може да искате да си помисля овен-бързо, отколкото 1066. Разбира се, ако се пускат в CL4 или CL5 тогава той ще е от значение, но със сигурност е по-горе информация за храна за размисъл.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 21 октомври 2007, 04:00
Член Група

10q Алекс. За съжаление не съм, че много много за техническите спецификации, но за оплождане тя гласи "Тази памет е била проверена да работи на 1066MHz при ниски latencies на 7-7-7-20".
Old 21 октомври 2007, 04:14
Номер на групата

Всяко adopter на новата технология е, че ще плати много по екстра, тъй като тя не се включи още.

Ако бях аз? Бих се купуват DDR2 6400 (800mhz) CL5 или DDR2 8500 (1066mhz) CL5 за сега. Чакащи година, така че тя ще вземе да стане DDR3 включване (и за производителите на бой, че да предлагат високи frequencys и по-ниски latencies), преди да закупят DDR3.

-Kanoakavirus
Old 21 октомври 2007, 04:17
Член Група

Така че, ако си купя mobo, че е DDR3, ще го дават DDR2 т.е. е DDR3 mobo назад активирани?
Old 21 октомври 2007, 08:40
Номер на групата

Някои съвети ще specifally на P35 и X38 чипсети. Но за да бъда честен съм да мисля за retracting на информация за последния ми пост, тъй като тези бордове са малко и рядко и на тези, които са дори по-малко достойни такива.

Ако го направите обаче искам да отида този път на Asus P5KC може да бъде претендент; overclocker достойни, а не против blowingly скъпо и P35 чипсет.

Единственият downside е, че той има ICH9 southbridge, така че не роден подкрепа нападение. Но винаги можете да получите експанзия карта.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc