![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem ochoten koupit PC příštího ledna a já šel koupit DDR2 mobo, ale teď jsem zjistil, že DDR3 budou nadcházející častější. Tak jsem přemýšlel, jak se na Asus Maximus Extreme spolu s CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-8500 a také Q6600 Core 2 Quad. Bude to být dobré se držet, nebo ne. Toto PC se bude používán pro editaci fotografií, architektura programy, atd. .. a také by měl být budoucí důkaz. Jakékoliv připomínky a názory jsou vítány. |
|
| |||
| |||
| Budoucnost důkaz ano, ano rychle, ale velmi drahé, ale pokud máte své peníze v pořádku! Pokud jste ho dostat všichni, že to bude pro budoucí důkaz letech! |
|
| |||
| |||
| Není to tím, že je dražší, než jsem šel na nákup (bleskový Formule, DDR2 1066MHz a Q6600). Takže v podstatě o několik kilo víc, že je více worthed koupit příští generace:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaká je latence když? Zatímco core2 nastavení je opravdu are'nt postižených ram zpoždění kvůli způsobu, jakým ram je ovládán, pokud se dostanete až CL7 nebo vyšší je to začíná mít trochu hloupé. To je opravdu jen kompenzováno vysokou frekvenci ram (1200 a výše). Pokud jde DDR3 (a zpoždění jsou vysoká) můžete přemýšlet o rychlejší RAM než 1066. Samozřejmě, pokud je to běh na CL4 nebo CL5 pak nebude věc, ale info výše je jistě k zamyšlení.
|
| |||
| |||
| 10q Alex. Bohužel jsem, že není moc o technické specifikace, ale o to ram se uvádí: "Tato paměť byla ověřena pro provoz na 1066MHz při nízké zpoždění ze 7-7-7-20". |
|
| |||
| |||
| Jakékoliv přijímá nové technologie bude platit, že moc extra, protože není dosud zohledňovat. Kdyby to bylo na mě? Já bych se nákupní DDR2 6400 (800MHz) CL5 nebo DDR2 8500 (1066MHz) CL5 nyní. Čekání na rok, takže to bude trvat DDR3 stanou běžnými (i pro výrobce bitvě ji nabídnout vyšší a nižší frequencys zpoždění) před zakoupením DDR3.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Takže, jestli si koupit mobo, že má DDR3, by to běžet DDR2 tj. je DDR3 mobo vzad povolena? |
|
| |||
| |||
| Některé desky budou specifally na P35 a X38 chipsets. Ale být upřímný jsem přemýšlel o Navíjecí info na můj poslední příspěvek, protože tyto desky jsou řídký a ty tam jsou i ty méně slušné. Pokud si však chcete jít touto cestou na Asus P5KC může být dobrý, slušný overclocker, nevadí blowingly dražší a P35 čipset. Jediná nevýhoda je, že má ICH9 Southbridge takže nativně nepodporuje raid. Ale můžete vždy získat expanze karty.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |