μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Τελευταίες DDR3 τεχνολογίας, pls βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Οκτώβρη 2007, 02:28
Μέλος Ομάδα

Γεια σας, είμαι πρόθυμος να αγοράσει έναν υπολογιστή επόμενο Ιανουάριο και εγώ επρόκειτο να αγοράσω ένα DDR2 mobo, αλλά τώρα βρήκα ότι DDR3 θα έρχονται πιο συχνά. Έτσι σκεφτόμουν να προχωρήσει την Asus Maximus Extreme μαζί με την CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-8500 και επίσης ένα Core 2 Quad Q6600. Μπορεί αυτό να είναι μια καλή ιδέα να τηρήσουν ή μη. Αυτό το PC θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία φωτογραφίας, αρχιτεκτονικής προγραμμάτων, κ.λπ. .. και επίσης θα πρέπει να είναι μελλοντική απόδειξη.

Τυχόν προτάσεις και απόψεις είναι ευπρόσδεκτες.
Old 21 Οκτώβρη 2007, 03:00
Ομάδα Δωρητών

μελλοντική απόδειξη ναι, γρήγορα ναι, αλλά πολύ ακριβά, αλλά αν έχετε τα χρήματα των ok!

αν το κάνετε αποκτήσετε όλες ότι θα είναι απόδειξη μέλλον για τα επόμενα χρόνια!
Old 21 Οκτώβρη 2007, 03:11
Μέλος Ομάδα

Δεν είναι ότι πιο ακριβό από αυτό που επρόκειτο να αγοράσει (Blitz Formula, DDR2 1066MHz και Q6600). Έτσι, βασικά για μερικά κιλά πιο είναι πιο worthed να αγοράσουν την επόμενη γενιά:)
Old 21 Οκτώβρη 2007, 03:52
Ομάδα Δωρητών

Τι και αν η καθυστέρηση;

Ενώ core2 setup του are'nt πραγματικά τα ram καθυστέρηση οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο η ram είναι να ελέγχεται όταν έχετε μέχρι CL7 ή υψηλότερη είναι που αρχίζει να είναι λίγο χαζό. Αυτό είναι πραγματικά μόνο αντισταθμίζεται από την υψηλή συχνότητα μνήμης RAM (1200 και άνω).

Εάν πρόκειται DDR3 (και τα latencies είναι υψηλό) μπορεί να θέλετε να σκεφτούν πιο γρήγορα από ό, τι ram 1066. Φυσικά αν είναι σε λειτουργία CL4 ή CL5 τότε δεν θα είναι θέμα, αλλά η ανωτέρω πληροφορίες είναι σίγουρα τροφή για σκέψη.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 21 Οκτώβρη 2007, 04:00
Μέλος Ομάδα

10q Αλεξ. Δυστυχώς δεν είμαι πάρα πολύ σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές, αλλά για το κριάρι αναφέρει "Η παρούσα μνήμη έχει εξακριβωθεί για να λειτουργούν σε 1066MHz σε χαμηλά latencies της 7-7-7-20".
Old 21 Οκτώβρη 2007, 04:14
Ομάδα Δωρητών

Κάθε υιοθετών της νέας τεχνολογίας θα πληρώσει πολλά επιπλέον ότι, επειδή δεν έχει ενσωματώσει ακόμα.

Αν ήμουν εγώ; Θα ήθελα να αγοράζουν DDR2 6400 (800MHz) CL5 ή DDR2 8500 (1066mhz) CL5 για σήμερα. Περιμένοντας το έτος, έτσι ώστε να πάρω DDR3 να γίνουν mainstream (και για τους κατασκευαστές για την μάχη αυτή να προσφέρει υψηλότερες frequencys και χαμηλότερα latencies) πριν από την αγορά DDR3.

-Kanoakavirus
Old 21 Οκτώβρη 2007, 04:17
Μέλος Ομάδα

Έτσι, αν πάρω μία mobo που έχει DDR3, θα τρέχει DDR2 δηλαδή είναι ένα DDR3 mobo πίσω ενεργοποιηθεί;
Old 21 Οκτώβρη 2007, 08:40
Ομάδα Δωρητών

Μερικά συμβούλια, σ. 35 και specifally το X38 πλινθιοσύνολα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής σκέφτομαι επανατυλίξεως σχετικά με τις πληροφορίες μου για την τελευταία θέση, διότι οι εν λόγω συμβουλίων είναι λίγες και σποραδικές και από αυτά υπάρχουν ακόμα λιγότεροι αυτοί αξιοπρεπή.

Αν όμως θέλουμε να πάμε αυτή τη διαδρομή η Asus P5KC είναι πολύ πιθανό να μπορεί να αντιμετωπίσει? Αξιοπρεπή overclocker, δεν πειράζει blowingly ακριβά και το chipset σ. 35.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει το ICH9 southbridge οπότε δεν υποστηρίζει εγγενώς επιδρομή. Αλλά εσείς θα μπορούσε πάντα να πάρετε μια κάρτα επέκτασης.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.