kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Legújabb DDR3 technológia, pls help

Reply

Téma eszközök
Old Október 21 2007, 02:28
Csoport tagja

Default Legújabb DDR3 technológia, pls help

Szia, én vagyok hajlandó megvenni a jövő PC-jan és én megyek vásárolni DDR2 mobo, de most én találtam ki, hogy a DDR3 lesz elkövetkező gyakoribb. Tehát én gondoltam, hogy az Asus Maximus Extreme együtt CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-8500, valamint a Q6600 Core 2 Quad. Vajon ez jó ötlet, hogy maradok vagy sem. Ez a PC lesz használható fotó szerkesztés, építészeti programok, stb .. és azt is meg kell a jövőben.

Akármi javaslatok és vélemények welcome.
Old Október 21 2007, 03:00
Donor Group

a jövőben, igen, igen gyors, de nagyon drága, de ha megvan a pénz az OK!

Ha nem kap, hogy ez lesz a jövőben az elkövetkező években!
Old Október 21 2007, 03:11
Csoport tagja

Nem, hogy drágább, mint az azt akartam megvenni (Blitz Formula DDR2 1066MHz és Q6600). Tehát alapvetően egy pár kiló annál több worthed vásárolni, a következő generáció:)
Old Október 21 2007, 03:52
Donor Group

Mi a lappangási bár?

Míg core2 setup's are'nt igazán befolyásolja a RAM latencia miatt, ahogy a RAM ellenőrzött mikor upto CL7 vagy magasabb ez kezd egy kicsit bolond. Ez tényleg csak ellensúlyozza a magas frekvenciájú RAM (1200 felett).

Ha megy DDR3 (és a latencies magas) akkor esetleg érdemes gondolkodni a gyorsabb ram, mint 1066. Természetesen, ha fut az CL4 vagy CL5, akkor nem számít, de a fenti információk természetesen elgondolkodtató.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Október 21 2007, 04:00
Csoport tagja

10q Alex. Sajnos én nem vagyok, hogy nagyon sok a technikai előírásokat, de a ram megállapítja: "Ez a memória nem ellenőrizhető, hogy működnek, 1066MHz alacsony latencies a 7-7-7-20.
Old Október 21 2007, 04:14
Donor Group

Minden adopter az új technológia fog fizetni, hogy sok extra, mert nem általános még.

Ha ez nekem? Én lennék a felvásárlást DDR2 6400 (800MHz) CL5 vagy DDR2 8500 (1066MHz) CL5 most. Várakozás az évben, hogy az lesz, hogy a mainstream DDR3 (és a gyártók számára, hogy harcban ki, hogy a korábbiaknál magasabb frequencys és az alacsonyabb latencies) előtt buying DDR3.

-Kanoakavirus
Old Október 21 2007, 04:17
Csoport tagja

Szóval, ha én veszek mobo, hogy a DDR3 azt, fuss DDR2 azaz egy DDR3 mobo hátrahajtott engedélyezve?
Old Október 21 2007, 08:40
Donor Group

Egyes lapok majd specifally a P35 és X38 chipset. De hogy őszinte legyek én gondolok visszahúzó info on my last post, mert ezek a testületek között, és még néhány, és azok még ennél is kevesebben vannak tisztességes is.

Ha azonban nem akar menni ezen az útvonalon az Asus P5KC könnyen lehet Contender; tisztességes overclocker, nem bánja blowingly drága, és a P35 chipset.

Az egyetlen hátránya viszont, hogy az ICH9 Southbridge így nem natívan támogatja a RAID. De te mindig kap egy kártyát bővítése.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Grafikus kártyák - DDR2 vs DDR3 alfred01 Grafikus kártyák és monitorok 2 28. május 2009 05:48
Háromágyas Channel DDR3 4D (Fordy (Ford) Ollie Processzorok, alaplapok és RAM 2 19. május 2009 08:17
Ó, vagy DDR3 SLI? Cew27 Általános fémáru Chat 20 29. december 2007 04:51
DDR3 Graphics? Xeon Grafikus kártyák és monitorok 4 18. november 2007 02:53
DDR2 .. DDR3? ddrwhat! Lexmark Processzorok, alaplapok és RAM 8 4. november 2007 03:12
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.