![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én vagyok hajlandó megvenni a jövő PC-jan és én megyek vásárolni DDR2 mobo, de most én találtam ki, hogy a DDR3 lesz elkövetkező gyakoribb. Tehát én gondoltam, hogy az Asus Maximus Extreme együtt CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-8500, valamint a Q6600 Core 2 Quad. Vajon ez jó ötlet, hogy maradok vagy sem. Ez a PC lesz használható fotó szerkesztés, építészeti programok, stb .. és azt is meg kell a jövőben. Akármi javaslatok és vélemények welcome. |
|
| |||
| |||
| a jövőben, igen, igen gyors, de nagyon drága, de ha megvan a pénz az OK! Ha nem kap, hogy ez lesz a jövőben az elkövetkező években! |
|
| |||
| |||
| Nem, hogy drágább, mint az azt akartam megvenni (Blitz Formula DDR2 1066MHz és Q6600). Tehát alapvetően egy pár kiló annál több worthed vásárolni, a következő generáció:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a lappangási bár? Míg core2 setup's are'nt igazán befolyásolja a RAM latencia miatt, ahogy a RAM ellenőrzött mikor upto CL7 vagy magasabb ez kezd egy kicsit bolond. Ez tényleg csak ellensúlyozza a magas frekvenciájú RAM (1200 felett). Ha megy DDR3 (és a latencies magas) akkor esetleg érdemes gondolkodni a gyorsabb ram, mint 1066. Természetesen, ha fut az CL4 vagy CL5, akkor nem számít, de a fenti információk természetesen elgondolkodtató.
|
| |||
| |||
| 10q Alex. Sajnos én nem vagyok, hogy nagyon sok a technikai előírásokat, de a ram megállapítja: "Ez a memória nem ellenőrizhető, hogy működnek, 1066MHz alacsony latencies a 7-7-7-20. |
|
| |||
| |||
| Minden adopter az új technológia fog fizetni, hogy sok extra, mert nem általános még. Ha ez nekem? Én lennék a felvásárlást DDR2 6400 (800MHz) CL5 vagy DDR2 8500 (1066MHz) CL5 most. Várakozás az évben, hogy az lesz, hogy a mainstream DDR3 (és a gyártók számára, hogy harcban ki, hogy a korábbiaknál magasabb frequencys és az alacsonyabb latencies) előtt buying DDR3.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Szóval, ha én veszek mobo, hogy a DDR3 azt, fuss DDR2 azaz egy DDR3 mobo hátrahajtott engedélyezve? |
|
| |||
| |||
| Egyes lapok majd specifally a P35 és X38 chipset. De hogy őszinte legyek én gondolok visszahúzó info on my last post, mert ezek a testületek között, és még néhány, és azok még ennél is kevesebben vannak tisztességes is. Ha azonban nem akar menni ezen az útvonalon az Asus P5KC könnyen lehet Contender; tisztességes overclocker, nem bánja blowingly drága, és a P35 chipset. Az egyetlen hátránya viszont, hogy az ICH9 Southbridge így nem natívan támogatja a RAID. De te mindig kap egy kártyát bővítése.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Grafikus kártyák - DDR2 vs DDR3 | alfred01 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 28. május 2009 05:48 |
| Háromágyas Channel DDR3 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 19. május 2009 08:17 |
| Ó, vagy DDR3 SLI? | Cew27 | Általános fémáru Chat | 20 | 29. december 2007 04:51 |
| DDR3 Graphics? | Xeon | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 18. november 2007 02:53 |
| DDR2 .. DDR3? ddrwhat! | Lexmark | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 4. november 2007 03:12 |
| Téma eszközök | |
| |