mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Paskutinės DDR3 technologija, Pls help

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 21, 2007, 02:28
Narys

Default Paskutinės DDR3 technologija, Pls help

Sveiki, aš esu pasirengęs pirkti PC Kitas Jan ir aš buvau ketinate pirkti DDR2 MOBO bet dabar aš sužinojau, kad DDR3 bus dar dažniau. Taigi aš galvojau gauti Asus Maximus Extreme kartu su CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-8500 taip pat Q6600 Core 2 Quad. Ar tai bus gerai laikytis ar ne. Šis kompiuteris bus naudojamas redaguoti nuotraukas, architektūra, programos ir tt .. ir taip pat ji turėtų būti ateityje įrodymas.

Visus pasiūlymus bei nuomones are welcome.
Old Spalis 21, 2007, 03:00
Donorų grupės

ateityje įrodymas Taip, taip greitai, tačiau labai brangus, bet jei turite pinigų jo ok!

Jei gauti visą, kad jis bus ateityje įrodymas, ilgus metus!
Old Spalis 21, 2007, 03:11
Narys

Tai nereiškia, kad brangiau nei viena buvau ketinate pirkti (Blitz Formula, DDR2 1066MHz ir Q6600). Taigi iš esmės keletą svarų daugiau labiau worthed įsigyti naujos kartos:)
Old Spalis 21, 2007, 03:52
Donorų grupės

Kas latentinis nors?

Nors Core2 setup's are'nt tikrai veikia ram latency, nes kaip avinas yra kontroliuojama, kai Jūs gaunate net iki CL7 ar daugiau tai pradeda gauti šiek tiek kvailas. Tai tikrai tik kompensuoti aukšto dažnio RAM (1200 ir aukščiau).

Jei ketinate DDR3 (ir latencies yra didelis) galite pagalvoti greitesnis ram kaip 1066. Žinoma, jei jis veikia ne CL4 ar CL5 tada jis bus nesvarbu, bet info tikrai yra pirmiau susimąstyti.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Spalis 21, 2007, 04:00
Narys

10q Alex. Deja, aš esu ne ta, kad labai daug techninės informacijos apie specifikacijas, o apie RAM, jog "Ši atmintis buvo patikrinta, veikia 1066MHz žemomis latencies į 7-7-7-20.
Old Spalis 21, 2007, 04:14
Donorų grupės

Bet naujų technologijų standartus taikanti įmonė ketina mokėti papildomai, kad daug, nes jis nėra įtraukti dar.

Jei jis buvo man? Būčiau supirkimas DDR2 6400 (800MHz) CL5 arba DDR2 8500 (1066MHz) CL5 dabar. Laukiama metus taip, kad ji priimsime DDR3 tapti lavinimo (ir gamintojų mūšis jį pasiūlyti didesnį frequencys ir mažesnės latencies) prieš perkant DDR3.

-Kanoakavirus
Old Spalis 21, 2007, 04:17
Narys

Taigi, jei galiu nusipirkti MOBO kad turi DDR3, ar ji paleisti DDR2 ty yra DDR3 MOBO atgal įjungtas?
Old Spalis 21, 2007, 08:40
Donorų grupės

Kai kurie diskusijų forumai, specifally P35 ir X38 mikroschemų. Bet turi būti sąžiningi Aš galvoju apie įtraukimo informacijos apie mano paskutinį pranešimą, nes šios lentos yra nedaug ir jei tarp ir tų, kurie yra netgi mažiau padoraus tie.

Jei vis dėlto nori eiti šiuo keliu Asus P5KC gali būti ir varžovas; padoraus overclocker, o ne proto blowingly brangus ir P35 chipsetu.

Vienintelis trūkumas yra, kad ji ICH9 Southbridge todėl ji nėra gimtoji parama RAID. Bet jūs visada galėtų patekti į atminties kortelę.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.