![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es esmu gatavs iegādāties datoru nākamo Jan, un es gatavojas iegādāties DDR2 MOBO, bet tagad man ir konstatēts, ka DDR3 būs nāk biežāk. Tāpēc es domāju, kā iegūt Asus Maximus Extreme kopā ar CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-8500, kā arī Q6600 Core 2 Quad. Vai šis būtu laba ideja pielīmēt vai ne. Šis dators ir gatavojas izmantot photo editing, arhitektūras programmām utt .. un arī tas ir nākotnē. Kādi ieteikumi un viedokļi ir laipni gaidīti. |
|
| |||
| |||
| izmaiņām nākotnē jā, ātri Jā, bet ļoti dārgi, bet, ja jums ir nauda tā ok! ja jums iegūt visu, kas būs nākotnes pierādījumu gados! |
|
| |||
| |||
| Nav tā, ka dārgāks nekā man gatavojas pirkt (Blitz Formula, DDR2 1066MHz un Q6600). Vārdu sakot, lai dažas mārciņas vēl ir daudz worthed nopirkt nākamā paaudze:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas ir latentais gan? Kaut Core2 setup's are'nt tiešām ietekmē ram aiztures dēļ, kā auns tiek kontrolēta, ja jums līdz pat CL7 vai vairāk tas sāk saņemt mazliet muļķīgi. Tas ir tiešām tikai kompensēt ar augstas frekvences ram (1200 un vairāk). Ja notiek DDR3 (un latencies ir augstas), jūs varētu vēlēties, domāt par ātrāku ram, nekā 1066. Protams, ja tas ir sācies CL4 vai CL5 tad tas nebūs jautājums, bet info iepriekš noteikti vielu pārdomām.
|
| |||
| |||
| 10q Alex. Diemžēl es neesmu, ka ļoti daudz tehnisku par specifikācijām, taču par ram ir teikts, ka "Šī atmiņa ir pārbaudīti darbam 1066MHz zemās latencies of 7-7-7-20. |
|
| |||
| |||
| Jebkura jauna tehnoloģija adoptētājs gatavojas maksāt, ka daudz ko papildus, jo tas nav vispārējās yet. Ja tas bija man? Man ir pirkuma DDR2 6400 (800MHz) CL5 vai DDR2 8500 (1066MHz) CL5 tagad. Waiting gadā, lai tā ņemšu DDR3 kļūt par galveno (un ražotājiem kaujas tā, lai piedāvāt lielāku frequencys un zemāku latencies) pirms pirkšanas DDR3.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Tātad, ja es pērku MOBO, ka ir DDR3, būtu to palaist DDR2 ti, ir DDR3 MOBO atpakaļ ļāva? |
|
| |||
| |||
| Daži dēļi būs specifally P35 un X38 mikroshēmās. Bet ja godīgi es domāju par savilkšanās info par manu pēdējo ierakstu, jo šīs plāksnes ir maz, un rets un tiem ir pat mazāk cienīgu ones. Ja jūs tomēr vēlaties iet šo ceļu Asus P5KC varētu būt kandidāts, pienācīgas overclocker, nav nekas blowingly dārgi un P35 chipset. Tikai negatīvie ir, ka tas ir ICH9 Southbridge tāpēc tai nav natively atbalsta raid. Bet jūs vienmēr varētu iegūt paplašināšanas karti.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |