![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, eu sunt dispus să cumpere un PC următoare ianuarie şi am fost de gând să cumpăr un DDR2 mobo, dar acum am aflat ca vine DDR3 va fi mai frecvente. Deci, m-am gândit că de a obţine de Asus Maximus Extreme, împreună cu CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-8500 şi, de asemenea, un Core 2 Quad Q6600. Aceasta va fi o idee bună să stick sau nu. Acest lucru este PC-ul va fi folosit pentru editare foto, programe de arhitectura, etc .. şi, de asemenea, ar trebui să fie o dovadă pe viitor. Orice sugestii şi opiniile sunt binevenite. |
|
| |||
| |||
| o dovadă pe viitor, da, da, rapid, dar foarte scumpă, dar dacă aveţi banii sale ok! dacă faci lua toate că va fi o dovadă pe viitor de ani de zile pentru a veni!! |
|
| |||
| |||
| Nu este ca mai scump decât cel care am fost de gând să cumpăr (Blitz Formula, DDR2 1066MHz şi Q6600). Deci, practic, pentru câteva lire sterline mai mult, este mai mult pentru a cumpara worthed generaţia următoare:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce e de latenţă deşi? În timp ce core2 setup al are'nt foarte afectate de berbec latenţă datorită modului de RAM este controlată până în momentul în care vă CL7 sau mai mare este incepand pentru a obţine un pic cam prostuta. Aceasta este de fapt doar compensate de inalta frecventa RAM (1200 şi de mai sus). Dacă mergi DDR3 (şi latencies sunt mari) s-ar putea să vreau să mă gândesc mai repede decât RAM 1066. Desigur, dacă e să fie difuzate la CL4 sau CL5, atunci el nu va chestiune de info de mai sus, dar este, cu siguranţă, hrană spirituală.
|
| |||
| |||
| 10q Alex. Din păcate, eu nu sunt foarte mult despre specificaţiile tehnice, dar cu privire la aceasta RAM state "Acest lucru a fost verificat de memorie pentru a funcţiona la 1066MHz la joasă latencies de 7-7-7-20". |
|
| |||
| |||
| Orice adoptatorul de noua tehnologie va plăti în plus că de mult pentru că nu este încă mainstream. În cazul în care acesta a fost de mine? Aş fi de cumpărare DDR2 6400 (800mhz) CL5 sau DDR2 8500 (1066mhz) CL5 de acum. Aşteptare de anul acesta, astfel încât vom lua DDR3 pentru a deveni mainstream (şi pentru producători pentru a lupta-te pentru a oferi mai mare frequencys şi mai mici latencies) înainte de cumpărare DDR3.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Deci, dacă îmi cumpăr un mobo care are DDR3, ar rula DDR2 adică este o DDR3 mobo înapoi activat? |
|
| |||
| |||
| Unele panouri vor, specifally la P35 şi chipset X38. Dar să fiu sincer, mă gândesc despre retracting de informaţii cu privire la ultimul meu post, deoarece aceste panouri sunt puţine şi rare şi între cele de acolo sunt chiar şi mai puţini cei decent. Dacă totuşi nu vreau să merg pe acest traseu Asus P5KC ar putea fi un concurent; decente overclocker, nu minte blowingly scump şi chipset-ul P35. Singurul dezavantaj este că are Southbridge ICH9 deci nu suport nativ RAID. Dar ai putea întotdeauna o carte de expansiune.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |