![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben bir PC satın almaya razıyım önümüzdeki Ocak ve bir DDR2 mobo satın almak ancak gidiyordu şimdi bu DDR3 daha yaygın bekliyor olacak öğrendim var. Ben de CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-8500 ve bir Core 2 Quad Q6600 ile birlikte Asus Maximus Extreme almayı düşünüyordum. Bu iyi bir fikir veya sopa olacak. Bu bilgisayar fotoğraf düzenleme, mimari programlar, vs .. kullanılan olacak ve de geleceği olmalıdır kanıtı. Herhangi bir öneri ve fikirlerini bekliyoruz. |
|
| |||
| |||
| Gelecekte kanıtı evet, hızlı evet, ama çok pahalı ama eğer parayı da tamam var! Eğer gelecek yıl için tüm bu geleceği kanıtı olacaktır yapılacak! |
|
| |||
| |||
| Bu, daha bir ben (Blitz Formula, DDR2 1066MHz ve Q6600) satın almaya gidiyordu daha pahalı değildir. Yani temelde daha sonraki nesil satın almak worthed birkaç kilo daha fazla bilgi için:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne gecikme olsa nedir? Whilst core2 kurulum's are'nt gerçekten koç gecikme RAM zaman UPTO CL7 veya biraz saçma başladım yüksek almak kontrollü bir şekilde dolayı etkilenmez. Bu gerçekten sadece yüksek frekanslı RAM (1200 ve üstü) tarafından ofset olduğunu. Eğer devam DDR3 (ve gecikmeleri yüksek) sizi düşünmeye 1066 hakkında daha hızlı RAM isteyebilirsiniz vardır. Tabii ki eğer CL4 veya CL5 at sonra ama önemli değil Yukarıdaki bilgileri kesinlikle düşünce için gıda olduğunu çalışıyor.
|
| |||
| |||
| 10q Alex. Ne yazık ki bu çok özellikler hakkında ancak teknik değil de "Bu bellek 1066MHz'a at 7-7-7-20 düşük gecikmeleri at çalışmasına doğrulanmış oldu devletlerin koç" hakkında. |
|
| |||
| |||
| Yeni teknolojinin tüm adopter çünkü henüz ana değil, daha fazla ödeme yapacak. Eğer bana oldu? Şimdi için DDR2 6400 (800MHz) CL5 veya DDR2 8500 (1066MHz) CL5 satın duyarım. Için üreticiler) DDR3 satın almadan önce yüksek frequencys ve düşük gecikmeleri sunmak için de savaş için yıl böylece alır genel (ve olmaya DDR3 ve bekliyorum.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Yani, eğer, bu DDR2 yani çalıştırmak ki DDR3 bir mobo satın geriye etkin bir DDR3 mobo nedir? |
|
| |||
| |||
| Bazı mesaj panoları olacak, specifally olan P35 ve X38 yonga setleri. Çünkü bu panoları ve ileri arasında birkaçıdır Ama son yayında bilgi retracting hakkında düşündüklerim dürüst olmak gerekirse bu hatta daha az iyi olanlar vardır. Eğer ancak Asus P5KC iyi bir rakip olabilir bu rota gitmek istiyorum yapmak; iyi overclocker, mind blowingly ve P35 yongaseti pahalı. The only downside bu ICH9 Güneyköprüsü böylece yerel baskın desteklemiyor olması. Ama her zaman bir genişleme kart alabilir.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |