менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Останній DDR3 технології, PLS HELP

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 жовтня 2007, 02:28
Член групи

Default Останній DDR3 технології, PLS HELP

Привіт, я готовий купити комп'ютер наступної Ян і я збираюся купити DDR2 плат, але нещодавно я дізнався, що DDR3 будуть приходити частіше. Так що я думаю про отримання Asus Maximus Extreme разом з CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-8500, а також Q6600 Core 2 Quad. Чи буде це хорошою ідеєю, щоб дотримуватися чи ні. Це комп'ютер буде використовуватися для редагування фотографій, архітектури програм і т.д. .. а також воно має бути майбутнє доказ.

Будь-які пропозиції та думки вітаються.
Old 21 жовтня 2007, 03:00
Донор групи

Future Proof Так, так швидко, але дуже дорогий, але якщо у вас є гроші своїх OK!

Якщо ви отримаєте все, що він буде майбутнє доказ на роки вперед!
Old 21 жовтня 2007, 03:11
Член групи

Не можна сказати, що дорожче, ніж я збирався купити (Blitz Formula, DDR2 1066MHz і Q6600). Таким основному на кілька фунтів більше, вона більш worthed купити наступного покоління:)
Old 21 жовтня 2007, 03:52
Донор групи

Що латентності то?

Хоча are'nt Core2 установка дійсно постраждалих від RAM затримкою через способу RAM контролюється, коли ви отримуєте ДО CL7 або вище Це починає стає трохи дурним. Це дійсно тільки компенсується високій частоті RAM (1200 і вище).

Якщо їхати DDR3 (і затримками високий), ви можете думати про швидку оперативної пам'яті, ніж 1066. Звичайно, якщо він працює на CL4 і CL5 то він не буде мати значення, але інформація, безумовно, вище поживу для роздумів.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 21 жовтня 2007, 04:00
Член групи

10Q Алекс. На жаль, я не дуже багато, що про технічних специфікацій, але про нього йдеться, баран "Ця пам'ять була перевірена, щоб працювати на 1066MHz при низькій латентності 7-7-7-20".
Old 21 жовтня 2007, 04:14
Донор групи

Будь-який усиновителя нових технологій буде платити додатково, що багато чого, оскільки воно ще не є популярним.

Якщо б це було мені? Я б купівля DDR2 6400 (800MHz) CL5 або DDR2 8500 (1066MHz) CL5 зараз. Очікування році так, що це займе DDR3 стати основною (і для виробників, щоб битися, щоб пропонувати вище frequencys і нижньої затримками) перед покупкою DDR3.

-Kanoakavirus
Old 21 жовтня 2007, 04:17
Член групи

Отже, якщо я купую плат, який DDR3, чи буде це працювати DDR2 тобто DDR3 плат відсталою включен?
Old 21 жовтня 2007, 08:40
Донор групи

Деякі поради будуть, specifally P35 і X38 чіпсет. Але, чесно кажучи я думаю про втягування інформація про моїй попередній статті, оскільки ці плати дуже мало, і далеко один від одного і тих, хто ще менше гідні Ones.

Якщо ви хочете Проте йти цим шляхом Asus P5KC цілком може бути претендентом; гідною оверклокерів, не заперечуєте blowingly дорогих і чіпсета P35.

Єдиним недоліком є те, що вона має південний міст ICH9 тому не підтримує RAID. Але ви завжди можете отримати карти розширення.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Графічні карти - DDR2 DDR3 В.С. alfred01 Графічні карти & Монітори 2 28 травня 2009 05:48
Triple пам'яті DDR3 4D (Fordy (Форд) Оллі Процесори, материнські плати RAM & 2 19 травня 2009 08:17
Ahhhhh DDR3 або SLI? Cew27 Генеральний обладнання чат 20 29 грудня 2007 04:51
DDR3 графіка? Xeon Графічні карти & Монітори 4 18 листопада 2007 02:53
DDR2 .. DDR3? ddrwhat! Lexmark Процесори, материнські плати RAM & 8 4 листопада 2007 03:12
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.