![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета. Престройте се с мен и моите пълната липса на достойни хардуерни познания. Моят дънната / PSU наскоро почина и аз Търся да ги замени. Тъй като моята система за период от три години, не мога да намеря A8N-SLI дънни платки наоколо, така че какво ще бъде най-добрият ми залог по отношение на ъпгрейд маршрут? Знам, Intel на гама Core дуа е най-разумно да се направи, но аз съм на доста малък бюджет, така че аз съм разглеждането на X2 6000 +, само за да ме прилив в продължение на няколко месеца, докато мога да позволя на прилична Core i7 система следващата година. Ако се приеме, да се откажа за X2 6000 +, може ли да препоръчате на прилична, достъпна дънната платка? Моят "nooby" търсене доведе ме до гигабайт AM2 nForce 400 MATX ALG (http://www.dabs.com/productview.aspx...50000, 43850000), Но изглежда, че това не поддържа SLI, правейки един от моите работи перфектно 7900GTs безполезен. Други търсения доведе до по-скъпи SLI дъски (не благодаря) и може би ATI дъски, което означава, ми 7900s са безполезни. Искате едно ATI чипсет дънната двойка с HD4670 изпълняват, както и един (или два) 7900GTXs? Или би малко по-скъпо 9600GT в комбинация с не-SLI дънна платка разработват по-добро съотношение качество / цена? Съжалявам, ако звуча като идиот, но когато става дума за хардуерен Аз съм относително безполезни. Предварително благодаря за отделеното време да помогнете ми! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E5200 с P43 дънна платка и 9600GT/8800GT/9800GT би било най-доброто решение тук и вероятно няма да ви струва всичко, което много повече. Продава стария си карти: P
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съгласен съм с въглерод, освен ако не става да се правят много по него, докато не получа Core i7 система, тогава можете да отидете само на борда на видео карта, но ако планирате за игри на него, докато не могат да си позволят на i7, тогава не трябва да излизат на борда