![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci. Medvěd se mnou a můj celkový nedostatek slušné hardwarové znalosti. Moje základní deska / PSU nedávno zemřel a já Hledám, aby je nahradili. Vzhledem k tomu, že můj systém to po dobu tří let, ale nemohu najít žádné A8N-SLI základní desky, takže to, co by moje nejlepší sázka v oblasti modernizace trati? Vím, že to Intel řady Core duos je nejcitlivějším cestu, ale jsem o dost napjatý rozpočet, takže jsem zvažování X2 6000 +, jen na příliv mě za pár měsíců, dokud můžu dovolit slušný Core I7 systému v příštím roce. Za předpokladu, že si zvolím pro X2 6000 +, můžete mi doporučit nějaké slušné a cenově dostupné základní desky? My 'nooby' vyhledávání vedl mě k Gigabyte AM2 nForce 400 MATX ALG (http://www.dabs.com/productview.aspx...50000, 43850000), Ale zdá se, že to nepodporuje SLI, čímž jednou z mých pracovních 7900GTs naprosto zbytečné. Jiné vyhledávání vést dražší SLI desky (ne díky) a snad i ATI desek, což znamená, můj 7900s jsou k ničemu. By ATI čipset desky páru s HD4670 vykonávat, jakož i jeden (nebo i dva) 7900GTXs? Nebo by se o něco dražší 9600GT společně s non-SLI desce fungovat lepší hodnoty za peníze? Omlouváme se, pokud jsem zvuk jako idiot, ale když přijde na hardware jsem poměrně zbytečné. Pre-děkuji za váš čas, který pomáhá mi to! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E5200 s P43 desce a 9600GT/8800GT/9800GT by bylo nejlepší řešení zde není a pravděpodobně vás všechny, že mnohem více. Prodejte vaše staré karty: p
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Souhlasím s uhlíkem, pokud si nejste bude dělat daleko na to, až se dostanete Core I7 systému, pak by mohlo jít o palubní video kartu, ale pokud plánujete na hraní na to, až si můžete dovolit o I7, pak nechoďte na palubě