![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momci. Držite se sa mnom i moja ukupna nedostatak pristojan hardver znanja. Moja matična ploča / PSU nedavno je umro i Im 'obličje za zamjenu njih. Budući da moj sistem je više od tri godine, ne mogu pronaći nikakvu A8N-SLI Matične ploče okolo, tako što će biti moj najbolji kladiti u smislu nadogradnje rute? Znam's Intel Core Duos raspon je većina razuman način da ide, ali sam na prilično tijesan proračun, tako da sam s obzirom na jedan X2 6000 +, samo da me plima preko nekoliko mjeseci dok se ne možete priuštiti pristojan Core i7 sustav iduće godine. Pretpostavljajući da odlućili za X2 6000 +, možete li mi preporučiti pristojne, priuštivu matična ploča? Moja 'nooby' pretražuju dovelo me do gigabajt AM2 nForce 400 MATX ALG (http://www.dabs.com/productview.aspx...50000, 43850000), Ali izgleda da to ne podržava SLI, renderiranje jedan od mojih savršeno radno 7900GTs beskoristan. Ostale Pretrage dovesti do skuplje SLI zajednice (ne hvala), a možda i ATI zajednice, što znači da su i moje 7900s beskoristan. Biste jedan par ATI chipset matične ploče sa HD4670 obavljaju, kao i jedan (ili čak dvije) 7900GTXs? Ili bi nešto skuplje 9600GT zajedno s ne-SLI matična ploča ukapirati bolju vrijednost za novac? Žao mi je ako sam zvuk kao budala, ali kad je riječ o hardveru sam relativno beskorisno. Pre-hvala za vaše vrijeme u pomoć mene! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E5200 s P43 matične ploče i 9600GT/8800GT/9800GT bi bilo najbolje rješenje ovdje i vjerojatno ne cijeni sve što vam još mnogo toga. Prodati svoj stari kartice: p
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slažem se s ugljika, osim ako se ne događa da se radi na njemu puno do dobijate Core i7 sustavu, onda možeš ići na samo jedan onboard video kartice, ali ako planirate gaming na njoj, dok si možete priuštiti u i7, onda ne idu onboard
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| CPU nadogradnje Savjetovanje Please. | viši trenutak | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 8. kolovoz 2009 08:02 |
| Upgrade savjet | CE Jones | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 23. svibanj 2008 18:01 |
| Upgrade Savjeti | JonniBravo | General Hardware Chat | 10 | 5. veljača 2008 17:38 |
| Savjeti o nadogradnju | Plusi | General Hardware Chat | 4 | 13. listopad 2007 14:02 |
| Upgrade potreban savjet | groucho | General Hardware Chat | 10 | 10. listopad 2007 06:52 |
| Thread Tools | |
| |