![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, srácok. Tartson velem, és én teljes hiánya, a tisztességes hardver ismereteket. Saját alaplap / tápegység nemrég halt meg, és már keresi helyettesítésére. Mivel én rendszer több mint három éves, nem találok olyan A8N-SLI alaplap körül, így mi lenne a legjobb fogadás a frissítési útvonal? Tudom, hogy az Intel Core Duos sor a legésszerűbb módja annak, hogy megy, de én vagyok elég szűkös költségvetése, így én vagyok tekintettel az X2 6000 +, csak hogy nekem több mint árral, hogy néhány hónap, amíg nem tudják megfizetni a tisztességes Core I7 rendszer jövőre. Feltéve, hogy választhatom a X2 6000 +, tud ajánlani egy tisztes, megfizethető alaplap? Saját "nooby" keresése vezetett, hogy a Gigabyte AM2 nForce 400 MATX ALG (http://www.dabs.com/productview.aspx...50000, 43850000), De úgy tűnik, hogy ezt nem támogatja az SLI, tetemeltakarítási egyik én tökéletesen működik 7900GTs haszontalan. Egyéb keresések vezet drágább SLI boards (no köszönhetően), és talán az ATI kártyákat, vagyis az én 7900s egyaránt haszontalan. Lenne egy ATI chipset alaplap házaspár a HD4670 elvégzésére, valamint egy (vagy két) 7900GTXs? Vagy ez egy kicsit drágább, 9600GT párosul egy nem SLI alaplap ki jobb ár-érték arány? Bocs, ha megbízható, mint egy idióta, de amikor hardver-én viszonylag haszontalan. Előre köszönöm a segítséget, hogy segítsen nekem! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E5200 a P43 alaplap és egy 9600GT/8800GT/9800GT lenne a legjobb megoldás ide, és valószínűleg nem olcsó, hogy sokkal több. Eladás a régi kártyák: p
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyetértek szén, kivéve akkor, ha nem megyünk ki, hogy sokat, amíg te a Core I7 rendszer, akkor is csak menj a fedélzeti videokártya, de ha már tervezi a szerencsejáték rajta, amíg nem engedheti Az I7, akkor ne menjen a fedélzeten