![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys. Lokys su manimi ir mano bendras trūksta deramo įrangos žinių. Mano plokštė / PSU neseniai mirė, ir aš ieškau jas pakeisti. Kadangi mano sistemoje yra daugiau nei trys metai, aš negaliu rasti jokių A8N-SLI aplink, tai kas bus mano geriausias statymas pagal atnaujinimą maršrutą? Žinau, Intel Core Duos diapazonas yra protingiausias kelias, bet aš apie labai įtemptą biudžetą, taigi aš atsižvelgiant X2 6000 +, tik bangos man per keletą mėnesių, kol galiu sau tinkamo Core i7 sistemą kitais metais. Darant prielaidą, kad I pasirinkti X2 6000 +, gal galite rekomenduoti gerą, prieinamą plokštę? Mano "nooby 'paieškos atvedė mane prie Gigabyte AM2 nForce 400 MATX ALG (http://www.dabs.com/productview.aspx...50000, 43.850.000), Bet atrodo, kad šis nepalaiko SLI, puikiai savo darbo 7900GTs nenaudingas vienas taukų. Kiti ieško brangsta SLI lentos (Ne, ačiū) ir galbūt ATI, tai reiškia mano 7900s yra ir nenaudingas. Ar Chipset ATI plokštė pora su HD4670 atlikti, taip pat vienas (arba net dvi) 7900GTXs? Arba būtų šiek tiek brangesnė 9600GT kartu su ne-SLI darbą atlikti racionalumas? Atsiprašau, jei garsas kaip idiotas, bet kai kalbama aparatūros aš gana nenaudingas. Iš anksto ačiū už Jūsų laiką ir padės man! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E5200 su P43 plokštės ir 9600GT/8800GT/9800GT būtų geriausias sprendimas čia ir galbūt ne jums kainuotų visa tai daug daugiau. Parduoda senus korteles: P
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš sutinku su anglimi, jei ketiname daryti daug apie tai zdobedziesz Core i7 sistema, tada galima tiesiog eiti į bortą vaizdo plokštė, bet jei jūs planuojate žaidimų ant jos, kol Jūs galite sau leisti i7, tada nereikia eiti į bortą