![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey guys. Bear ar mani un manu kopumā trūkst pienācīgas aparatūras zināšanas. Mana motherboard / PSU nesen nomira, un es skatos tos aizstāt. Kopš manas sistēmas vairāk nekā trīs gadus vecs, es nevaru atrast nevienu A8N-SLI motherboards apkārt, lai to, kas būtu manos spēkos, bet attiecībā uz modernizācijas maršrutu? Es zinu, Intel klāsts Core Duos ir vispieņemamākais ceļš ejams, bet es esmu par diezgan saspringts budžets, tāpēc es esmu apsver X2 6000 +, tikai, lai plūdmaiņas man vairāk par pāris mēnešiem, kamēr es varu atļauties pienācīgu Core i7 sistēma nākamgad. Pieņemot, ka man izvēlēties X2 6000 +, vai varat ieteikt pienācīgas kvalitātes, pieejamu mātesplatē? Mans "nooby" meklēšanas rezultātā man Gigabyte AM2 nForce 400 MATX ALG (http://www.dabs.com/productview.aspx...50000, 43.850.000), Bet šķiet, ka tas neatbalsta SLI, kā rezultātā viens no maniem perfekti strādā 7900GTs bezjēdzīgi. Citi meklē sadārdzina SLI dēļi (Nē, paldies) un, iespējams, ATI dēļi, tādējādi mana 7900s abi ir bezjēdzīgi. Vai ATI Chipset mātesplati pāris ar HD4670 veikt, kā arī viena (vai pat diviem) 7900GTXs? Vai varētu nedaudz dārgāka 9600GT kopā ar ne-SLI motherboard izstrādāt labāk naudas vērtību? Sorry ja es skaņu kā idiots, bet, kad runa ir par hardware Esmu samērā bezjēdzīgi. Iepriekš paldies par Jūsu laiku, palīdzot me! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E5200 ar P43 mātesplati un 9600GT/8800GT/9800GT būtu labākais risinājums šeit un, iespējams, ne izmaksas, un tas viss daudz vairāk. Pārdot savu veco kartes: p
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es piekrītu ar oglekli, ja vien jums nebūs darīt daudz par to līdz jums Core i7 sistēma, tad jūs varētu tikai iet par kuģa video karti, bet, ja jūs plānojat par spēļu par to, līdz jūs varat atļauties i7, tad nav aiziet uz kuģa
|
| Bookmarks |