![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć chłopaki. Bear with me and my całkowity brak godnej sprzętu wiedzy. Moja płyta główna / PSU niedawno zmarł, a I'm looking do ich zastąpienia. Od mojego systemu w ciągu trzech lat, nie mogę znaleźć żadnych A8N-SLI na płytach głównych, więc jaki byłby mój najlepszy zakład w zakresie modernizacji drogi? Wiem Intel Core zakres duos jest najbardziej racjonalne droga, ale ja jestem na dość napięty budżet, so I'm rozważającego X2 6000 +, po prostu do mnie ponad odpływu na kilka miesięcy do czasu mogę pozwolić sobie przyzwoity Core i7 systemu w przyszłym roku. Zakładając, że mogę wybrać X2 6000 +, możesz polecić godne, niedrogich płyt głównych? Mój "nooby" poszukiwania doprowadziły mnie do Gigabyte AM2 nForce 400 MATX ALG (http://www.dabs.com/productview.aspx...50000, 43850000), Ale wydaje się, że ten nie obsługuje SLI, utylizacyjnej jeden z moich doskonale pracy 7900GTs bezużyteczne. Inne wyszukiwania prowadzić do droższe SLI desek (no thanks) i być może ATI deski, co oznacza, że moje 7900s są bezużyteczne. Czy płyta główna z chipsetem ATI para z HD4670 wykonać jak również jeden (lub nawet dwóch) 7900GTXs? Albo będzie nieco droższe 9600GT w połączeniu z nie-SLI płyta wypracować lepszy stosunek jakości do ceny? Sorry if I sound like an idiot, ale jeśli chodzi o sprzęt I'm stosunkowo bezużyteczne. Pre-Dziękujemy za pomoc w czasie do mnie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E5200 z P43 płyta główna, a 9600GT/8800GT/9800GT byłoby najlepszym rozwiązaniem tutaj i prawdopodobnie nie wszystkie koszty, które znacznie więcej. Sprzedają swoje stare karty: p
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zgadzam się z węgla, chyba że nie będzie wiele robi na nim aż pojawi się Core i7 systemu, a następnie można pójść na pokładzie karty graficznej, ale jeśli planujemy w grach na to, aż można sobie pozwolić z i7, nie idź na pokładzie
|
| Zakładki |