![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei baieti. Carul cu mine şi-mi totală lipsă de cunoştinţe hardware decent. Meu de placa de bază / PSU recent, a murit şi am căutat să le înlocuiască. Deoarece sistemul meu este pe o perioadă de trei ani, nu pot găsi nici un A8N-SLI Placi de baza in jurul, deci ce s-ar fi pariul meu cel mai bun din punct de vedere al unui upgrade traseu? Ştiu Intel Core lui gamă de Duos este cel mai raţional mod de a merge, dar sunt pe un buget destul de bine, aşa că am în vedere un X2 6000 +, doar pentru a fi purtat de maree mine peste timp de câteva luni, până când mi pot permite un nivel decent Core I7 sistem de anul viitor. Presupunând că am opta pentru X2 6000 +, puteţi recomanda un decente, accesibile din placa de bază? Meu "nooby" căutarea a dus-mă la Gigabyte AM2 nForce 400 MATX ALG (http://www.dabs.com/productview.aspx...50000, 43850000), Dar se pare că acest lucru nu suport SLI, făcându-mi de un lucru perfect inutil 7900GTs. Alte căutări pentru a duce mai scump SLI panouri (nu mulţumiri) şi, probabil, ATI panouri, sensul meu 7900s ambele sunt nefolositoare. Vrei o placa de baza chipset-ul ATI cuplu cu un HD4670 efectua, precum şi unul (sau chiar două) 7900GTXs? Sau ar fi un pic mai scump 9600GT, cuplată cu un non-SLI placa de bază a mers mai bună valoare pentru bani? Îmi pare rău dacă mă suna ca un idiot, dar cand vine vorba de hardware sunt relativ inutil. Pre-Multumesc pentru timpul în a ajuta-ma! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E5200 cu un P43 placa de bază şi o 9600GT/8800GT/9800GT ar fi cea mai bună soluţie de aici şi probabil că nu costa toate că mult mai mult. Vinde-ţi vechi carduri: p
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt de acord cu carbon, cu excepţia cazului în care nu aveţi de gând să se facă de mult pe el pana te faci de Core I7 sistem, apoi ai putea sa plec pentru o placă video la bord, dar, dacă nu sunteţi de planificare pe de jocuri pe el, până când îşi pot permite de I7, atunci nu se mai duc la bord
|
| Marcaje |