![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci. Medveď so mnou a môj celkový nedostatok dôstojnej hardvérové znalosti. Moja základná doska / PSU nedávno zomrel a já Hľadám, aby ich nahradili. Vzhľadom k tomu, že môj systém to po dobu troch rokov, ale nemôžem nájsť žiadne A8N-SLI základné dosky, takže to, čo by moje najlepšie stávka v oblasti modernizácie trate? Viem, že to Intel radu Core duos je najcitlivejším cestu, ale som o dosť napätý rozpočet, takže som zvažovaní X2 6000 +, len na prílev ma za pár mesiacov, kým môžem dovoliť slušný Core I7 systému v nasledujúcom roku. Za predpokladu, že si zvolím pre X2 6000 +, môžete mi odporučiť nejaké slušné a cenovo dostupné základné dosky? My 'NOOBY' vyhľadávanie viedol ma k Gigabyte AM2 nForce 400 mATX ALG (http://www.dabs.com/productview.aspx...50000, 43850000), Ale zdá sa, že to nepodporuje SLI, čím jednou z mojich pracovných 7900GTs úplne zbytočné. Iné vyhľadávanie viesť drahšie SLI dosky (nie vďaka) a snáď aj ATI dosiek, čo znamená, môj 7900s sú k ničomu. By ATI čipset dosky paru s HD4670 vykonávať, ako aj jeden (alebo aj dva) 7900GTXs? Alebo by sa o niečo drahšie 9600GT spoločne s non-SLI doske fungovať lepšie hodnoty za peniaze? Ospravedlňujeme sa, ak som zvuk ako idiot, ale keď príde na hardvér som relatívne zbytočné. Pre-děkuji za váš čas, ktorý pomáha mi to! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E5200 s P43 doske a 9600GT/8800GT/9800GT by bolo najlepšie riešenie tu nie je a pravdepodobne vás všetkých, že oveľa viac. Predajte vaše staré karty: p
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Súhlasím s uhlíkom, ak si nie ste bude robiť ďaleko na to, až sa dostanete Core I7 systému, potom by mohlo ísť o palubný video kartu, ale ak plánujete na hranie na to, až si môžete dovoliť o I7, potom nechoďte na palube
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| CPU Upgrade Poradenstvo prosím. | senior moment | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 8.srpna 2009 08:02 |
| Upgrade poradenstvo | CE Jones | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 23. mája 2008 18:01 |
| Upgrade Poradenstvo | JonniBravo | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 5. február 2008 17:38 |
| Poradenstvo o inovácii | Plus | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 13. október 2007 14:02 |
| Upgrade odporúčania potrebných | groucho | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 10. októbra 2007 06:52 |
| Thread Tools | |
| |