![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момци. Држите се са мном и моја укупна недостатак пристојан хардвер знања. Моја матична плоча / псу недавно је умро и Им 'хандсоме за замену њих. Будући да мој систем је више од три године, не могу пронаћи никакву А8Н-сли Матичне плоче около, тако што ће бити мој најбољи кладити у смислу надоградње руте? Знам'с Интел Цоре Дуос распон је већина разуман начин да иде, али сам на прилично тијесан буџет, тако да сам с обзиром на један Кс2 6000 +, само да ме Плима преко неколико месеци док се не можете приуштити пристојан Цоре и7 систем идуће године. Претпостављајући да одлучили за Кс2 6000 +, можете ли ми препоручити пристојне, приуштиву матична плоча? Моја 'нообы' претражују довело ме до гигабајт АМ2 нФорце 400 МАТКС АЛГ (хттп://ууу.дабс.цом/продуцтвиеу.аспкс...50000, 43850000), Али изгледа да то не подржава сли, приказивање један од мојих савршено радно 7900ГТс бескористан. Остале Претраге довести до скупље сли заједнице (не хвала), а можда и АТИ заједнице, што значи да су и моје 7900с бескористан. Бисте један пар АТИ цхипсет матичне плоче са ХД4670 обављају, као и један (или чак две) 7900ГТКСс? Или би нешто скупље 9600ГТ заједно са не-сли матична плоча укапирати бољу вредност за новац? Жао ми је ако сам звук као будала, али кад је реч о хардверу сам релативно бескорисно. Пре-захвалност за ваше време у помоћ мене! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Е5200 са П43 матичне плоче и 9600ГТ/8800ГТ/9800ГТ би било најбоље решење овде и вероватно не цени све што вам још много тога. Продати свој стари картице: п
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слажем се са угљеника, осим ако се не дешава да се ради на њему пуно до добијате Цоре и7 систему, онда можеш ићи на само један онбоард видео картице, али ако планирате гаминг на њој, док си можете приуштити у и7, онда не иду онбоард