![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей хлопці. Потрапити мене і мого повної відсутності гідних знання апаратних засобів. Моя материнська плата / БП недавно помер і я з нетерпінням, щоб замінити їх. З моєї системи протягом трьох років, я не можу знайти A8N-SLI материнські плати навколо, так що буде моїм кращим з точки зору поновлення маршруту? Я знаю діапазоні від корпорації Intel Core Duos є найбільш розумний шлях, але я перебуваю на дуже обмежений бюджет, так що я розгляді X2 6000 +, просто хвиля мене на кілька місяців, поки я можу дозволити собі гідного Core i7 систему у наступному році. Припускаючи, я віддаю перевагу X2 6000 +, ви можете порекомендувати гідного, доступного материнської плати? Моя nooby 'пошук привів мене до Gigabyte AM2 NForce 400 MATX алг (http://www.dabs.com/productview.aspx...50000, 43850000), Але здається, що це не підтримує SLI, що робить один з моїх робочих 7900GTs зовсім марні. Інші запити приводять до дорожчих SLI плати (ні, спасибі) і, можливо, ATI плати, то є мої 7900s є марними. Чи зможе чіпсет материнської плати ATI пару з HD4670 виконання, а також один (або навіть два) 7900GTXs? Або трохи дорожчий 9600GT в поєднанні з не-SLI Motherboard виробити краще співвідношення ціни і якості? Вибачте, якщо я звук, як ідіот, але коли справа доходить до апаратних Я щодо марною. Попереднє спасибо за ваше час, допомагаючи мені! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E5200 з P43 материнська плата і 9600GT/8800GT/9800GT буде кращим рішенням, і тут, мабуть, не обійдеться вам все, що набагато більше. Продай свої старі листівки: P
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я згоден з вуглецем, якщо тільки ви не збираєтеся робити багато чого на ньому, поки ви отримаєте Core i7 системи, то можна просто піти з відеокартою на борту, але якщо ви збираєтеся в грі на ньому, поки ви можете собі дозволити i7, то не йдуть бортові