![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво всъщност ограничава размера на RAM система ще отнеме? Знам, че действителният брой слотове за памет, дънната платка е един фактор. Какво ще кажеш за операционна система? Има ли по-голямо влияние?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дънната платка диктува размера на овен в GB, today's дънни платки са около 8 до 10 GB, но Windows XP може да видите до 3GB "Памет Remapping, освен ако не е включено" Рам слотовете са обикновено 2 или 4.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% от дънни платки поддържат максимум на 4GB
| |||
| |||
| Аз съм мислене на получаване на 4GB RAM. Има памет remapping сложно? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Im 'мислене само наистина трябва 4GB на овена да играе DX10 игри, които са само Vista. |
|
| |||
| |||
| O OK. Благодарности. Аз не съм толкова страстен с Виста в момента, с проблеми, може да съм 2GB и изчакайте малко. Благодаря за съвета |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Евтини, най-добър чипсет за oc'ing сърцевина 2, хубаво напрежения.
|
| |||
| |||
| WindowsXP или 32-битова Vista, няма да регистрират пълното 4GB ППР. Неговото възстановяване от двете OS години. Вие трябва да ползвате WindowsXP или Vista 64-битова операционна система, за да могат да се регистрират 4GB. Максималната сума на памет, която може да се разглежда в 32-битова операционна система е 3GB. http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t23036.html |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Максимална RAM Разрешени за Windows XP Pro 32 късче Vs 64 битово кодиране | lz22 | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 23rd Feb 2009 06:24 |
| Максимална siz Арама модулите? | john1980 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 13 май 2007 г. 07:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |