![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι πραγματικά όρια το μέγεθος της μνήμης RAM ενός συστήματος θα λάβει; Γνωρίζω ότι ο πραγματικός αριθμός των διαθέσιμων χρόνων χρήσης μνήμης για τη μητρική πλακέτα είναι ένας παράγοντας. Τι θα γίνει με το λειτουργικό σύστημα; Έχει μια μεγαλύτερη επιρροή;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η Motherboard υπαγορεύει το ποσό της μνήμης RAM στο GB, σημερινής Μητρικές είναι περίπου 8 έως 10 GB, αλλά τα Windows XP μπορούν να βλέπουν μόνο μέχρι 3GB "Memory Remapping Εάν δεν είναι ενεργοποιημένο το" Ram slots είναι συνήθως 2 ή 4.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% των μητρικών πλακετών υποστηρίξει ένα μέγιστο των 4GB
| |||
| |||
| Σκέφτομαι για να 4GB μνήμης RAM. Είναι Memory remapping περίπλοκο; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Σκέφτομαι το μόνο που πραγματικά χρειάζονται 4GB μνήμης RAM για να παίξουν παιχνίδια DX10, οι οποίες είναι μόνο vista. |
|
| |||
| |||
| O ok. Ευχαριστώ. Δεν είμαι τόσο έντονος με Vista αυτή τη στιγμή, με τις δυσλειτουργίες, θα έχουν 2GB, και περιμένετε λίγο. Ευχαριστώ για τη συμβουλή |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Φτηνές, καλύτερο chipset για oc'ing ένα Core 2, nice τάσης.
|
| |||
| |||
| WindowsXP ή Vista 32-bit, δεν θα το πλήρες μητρώο 4GB PAE. Η επιστροφή της στις δύο OS της. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε το WindowsXP ή τα Vista 64-bit OS για 4GB για να εγγραφείτε. Το μέγιστο ποσό της μνήμης που μπορούν να αντιμετωπιστούν με την 32-bit OS είναι 3GB. http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t23036.html |