![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što zapravo ograničava količina RAM-a sustav će trajati? Znam stvarnog broja memorijskih utora na matičnoj ploči je jedan faktor. Što o operacijskom sustavu? Da li to imati veći utjecaj?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Matične ploče diktira količinu RAM-a u GB, današnjem Matične ploče su oko 8 do 10 GB, ali Windows XP mogu vidjeti samo do 3GB "Memory Remapping osim ako je omogućeno" Ram slotovi su obično 2 ili 4.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% Matične ploče potporu u max 4GB
| |||
| |||
| Ja sam razmišljati o dolasku 4GB RAM-a. Memorija je remapping komplicirano? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja sam vam samo razmišljam stvarno potreba 4GB RAM-a igrati DX10 igre, koje su jedini vidik. |
|
| |||
| |||
| O redu. Hvala. Ja nisam tako oduševljen sa Vista u trenutku, sa glitches, ja mogu imati 2GB i pričekajte malo. Hvala za jedan dan savjet |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Jeftini, najbolji chipset za oc'ing temeljni 2, lijepo prenaponi.
|
| |||
| |||
| WindowsXP ili Vista 32-bit neće registrirati punu 4GB PAE. Njegova je mana na oba OS-a. Morate koristiti bilo WindowsXP ili Vista 64-bitni OS u cilju 4GB registrirati. Najveću količinu memorije koja se može riješiti u 32-bitni OS je 3GB. http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t23036.html |