![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה בעצם מגביל את כמות זיכרון RAM של המערכת תעביר? אני יודע את המספר בפועל של זיכרון משבצות על לוח האם הוא גורם אחד. מה עם מערכת הפעלה? האם יש השפעה גדולה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לוח האם מכתיב את כמות זיכרון RAM ב-GB, היום הם Motherboards סביב 8 עד 10 GB-Windows XP אבל יכול לראות רק עד 3GB "זיכרון, אלא אם כן מופעל Remapping" ראם משבצות הם בדרך כלל 2 או 4.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% של תמיכה motherboards מקסימלית של 4GB
| |||
| |||
| אני מתחיל לחשוב על 4GB של זיכרון RAM. האם זיכרון remapping מסובך? |
|
| |||
| |||
| פשוט Vista. אני רק חושב שאתה באמת צריך 4GB זיכרון RAM כדי לשחק במשחקי DX10, שהם Vista בלבד. |
|
| |||
| |||
| הו בסדר. תודה. אני לא כל כך נלהב עם Vista בשלב זה, עם glitches, אני אולי 2GB, ולהמתין קצת. תודה על העצה |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
זול, הכי טוב שבבים עבור oc'ing של Core 2, נחמד voltages.
|
| |||
| |||
| WindowsXP או Vista 32 סיביות לא לרשום את מלוא 4GB PAE. את החיסרון שלה על מערכת ההפעלה של שתיהן. אתה צריך גם להשתמש WindowsXP או Vista 64 סיביות של מערכת ההפעלה על מנת לרשום 4GB. הסכום המקסימלי של זיכרון שניתן לטפל ב 32 סיביות של מערכת ההפעלה היא 3GB. http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t23036.html |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מותר מקסימום זיכרון RAM עבור Windows XP Pro 32 Bit Vs 64 סיביות | lz22 | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 23 פבר 2009 06:24 |
| מקסימום siz מודולים של רם? | john1980 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 13 במאי 2007 07:41 |
| שרשרת כלים | |
| |