![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas faktiski ierobežo summu, RAM sistēma ņem? Es zinu, faktisko skaitu atmiņas slots uz mātesplates ir viens no faktoriem. Kas par operētājsistēmu? Vai tas ir lielāka ietekme?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Motherboard diktē summa RAM GB, šodienas Motherboards ir aptuveni 8-10 GB, bet Windows XP var redzēt tikai līdz 3GB ", ja vien atmiņa Remapping nav iespējams" Ram slots parasti ir 2 vai 4.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% motherboards atbalsta max 4GB
| |||
| |||
| Es domāju, kā iegūt 4gb RAM. Vai Memory remapping sarežģīta? |
|
| |||
| |||
| Just get vista. Es domāju Jums ir tikai ļoti vajag 4GB RAM spēlēt DX10 spēles, kas ir vista only. |
|
| |||
| |||
| O ok. Pateicība. Es neesmu tik dedzīgi ar Vista pašreiz ar glitches, es varētu būt 2gb, un pagaidiet mazliet. Paldies par padomu |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Lēti, labākais chipset par oc'ing Core 2, nice spriegumiem.
|
| |||
| |||
| WindowsXP vai Vista 32-bit nereģistrēs pilnu 4GB PAE. Tās atmaksu gan OS's. Jums ir jābūt vai nu izmantot WindowsXP vai Vista 64-bit OS, lai 4GB reģistrēties. Max atmiņas apjomu, kuras var novērst ar 32 bitu OS ir 3GB. http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t23036.html |