![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co faktycznie ogranicza ilość pamięci RAM systemu zajmie? Wiem, że faktyczna liczba slotów pamięci na płycie głównej jest jednym z czynników. Co na temat systemu operacyjnego? Czy mają większy wpływ?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Płyty głównej dyktuje ilości pamięci RAM w GB, Motherboards dzisiejszym około 8 do 10 GB, ale system Windows XP może tylko do 3GB "Pamięć remapping chyba że jest aktywny" Ram szczeliny są zwykle 2 lub 4.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% płyty główne obsługują max 4GB
| |||
| |||
| I'm thinking of getting 4GB pamięci RAM. Czy pamięci remapping skomplikowane? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Myślę, że ty naprawdę potrzebujesz tylko 4 GB pamięci RAM do gry DX10 gry, które są tylko Vista. |
|
| |||
| |||
| O OK. Dzięki. Nie jestem tak chętnie z Vista w chwili obecnej, z Glitches, mógłbym mieć 2GB i poczekać trochę. Dziękujemy za rady |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Tanie, najlepszy chipset dla oc'ing jeden Core 2, nice napięcia.
|
| |||
| |||
| WindowsXP i Vista 32-bitowa nie będzie zarejestrowanie pełnej 4GB PAE. Jego zwrotu zarówno OS's. Musisz użyć WindowsXP lub Vista 64-bitowego systemu operacyjnego w celu 4GB zarejestrować. Maksymalna ilość pamięci, którą można zająć się w 32-bitowe OS jest 3GB. http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t23036.html |
![]() |
|
| Zakładki |