![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care de fapt, limitele de suma de RAM un sistem va dura? Ştiu că numărul real de sloturi de memorie pe placa de bază este un factor. Ce-i cu sistem de operare? Nu au o influenţă mai mare?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Placa de bază dictează valoarea în GB de RAM, Placi de baza de astăzi sunt în jur de 8 - 10 GB, dar Windows XP poate vedea doar până la 3GB "cu excepţia cazului în care este activat de memorie Remapping" Ram sloturilor sunt, de obicei, 2 sau 4.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% din Placi de baza suporta un maxim de 4GB
| |||
| |||
| Ma gandesc de a obţine 4GB de RAM. Memorie remapping este complicat? |
|
| |||
| |||
| Citat:
Ma gandesc numai tu cu adevărat nevoie de 4GB de RAM pentru a juca jocuri DX10, care sunt doar Vista. |
|
| |||
| |||
| O ok. Mulţumesc. Nu sunt atât de dornici cu Vista în acest moment, cu glitches, s-ar putea avea 2GB, şi să aştepte un pic. Multumesc pentru sfaturi |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Ieftine, cele mai bune chipset-ul pentru oc'ing un Core 2, frumos tensiuni.
|
| |||
| |||
| WindowsXP sau Vista pe 32 de biţi, nu se va înregistra în deplină 4GB PAE. Sale de rambursare pe ambele OS's. Trebuie să fie utilizaţi WindowsXP sau Vista pe 64 de biţi, pentru sisteme de operare pentru 4GB la registru. Max de cantitatea de memorie care pot fi abordate în cadrul 32-bit sistem de operare este de 3GB. http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t23036.html |
![]() |
|
| Marcaje |