![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта заправо ограничава количина РАМ-а систем ће трајати? Знам стварног броја меморијских слот на матичној плочи је један фактор. Шта о оперативном систему? Да ли то имати већи утицај?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Матичне плоче диктира количину РАМ-а у ГБ, данашњем Матичне плоче су око 8 до 10 ГБ, али Уиндоус КСП могу да виде само до 3ГБ "Меморы Ремаппинг осим ако је омогућено" Рам слот су обично 2 или 4.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% Матичне плоче подршку у макс 4ГБ
| |||
| |||
| Ја сам размишљати о доласку 4ГБ РАМ-а. Меморија је ремаппинг компликовано? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја сам вам само размишљам стварно потреба 4ГБ РАМ-а играти ДКС10 игре, које су једини видик. |
|
| |||
| |||
| О реду. Хвала. Ја нисам тако одушевљен са Виста у тренутку, са глитцхес, ја могу имати 2ГБ и сачекајте мало. Хвала за један дан савет |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Јефтини, најбољи цхипсет за оц'инг основни 2, лепо пренапона.
|
| |||
| |||
| УиндоусКСП или Виста 32-бит неће регистровати пуну 4ГБ ПАЕ. Његова је мана на оба ОС-а. Треба користити било УиндоусКСП или Виста 64-битни ОС у циљу 4ГБ регистровати. Највећу количину меморије која се може решити у 32-битни ОС је 3ГБ. хттп://форумс.нвидиа.цом/лофиверсион...хп?т23036.хтмл |