![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Gerçekte bir sistem alacak RAM miktarını sınırlar? Ben anakart bellek yuvaları ve gerçek bir numaralı faktör olduğunu biliyorum. Hangi İşletim Sistemi ile ilgili? Bu daha büyük bir etkisi var mı?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu Anakart GB RAM miktarını baskıları, günümüzün Anakartlar sürece Hafıza remapping "Ram yuvaları etkinleştirilirse 8 ile 10 GB ancak Windows XP sadece 3GB için" genellikle 2 veya 4 olan kadar görebilirsiniz civarında bulunmaktadır.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Anakartlar 99% 4GB bir maksimum destek
|
|||
|
|||
|
Ben 4GB RAM almanın düşündüklerim. Hafıza remapping karmaşık mı?
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Ben sadece çok da uzak manzara sadece DX10 oyunlar oynamaya 4GB RAM gerektiğini düşünüyorum yaşıyorum. |
|
|
|||
|
|||
|
Ç ok. Teşekkürler. Çok Vista ile şu anda, bu glitches ile hevesli değilim, ben 2GB olabilir ve biraz bekleyin. Tavsiye için teşekkürler
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
Bir Core 2, güzel bir gerilim oc'ing için ucuz en yongatakımının.
|
|
|
|||
|
|||
|
WindowsXP veya Vista 32 bit tam 4GB PAE kayıt yoktur. Üzerindeki dezavantaji hem OS's. Ya kayıt için WindowsXP veya Vista 64 4GB için sırada bitlik işletim sistemi kullanmanız gerekir. Bellek ve 32 ele olabilir maksimum miktarda bit işletim sistemi 3GB ise.
http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t23036.html |