![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що насправді обмежує обсяг пам'яті системи потребують? Я знаю, що фактичну кількість слотів пам'яті на материнській платі є одним з факторів. Що про операційну систему? Чи є у нього більший вплив?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Материнська плата диктує обсяг оперативної пам'яті в ГБ, todays плати близько 8 до 10 ГБ, але Windows XP може бачити тільки до 3 Гб ", якщо включений перерозподілу пам'яті" Рам слоти, як правило, 2 або 4.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% від материнських плат підтримки макс 4 Гбайт
| |||
| |||
| Я думаю про отримання 4 ГБ оперативної пам'яті. Це пам'ять перепризначення складно? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я думаю, що ти це дійсно необхідно 4 ГБ оперативної пам'яті грати DX10 ігор, які тільки перспектива. |
|
| |||
| |||
| O OK. Спасибо. Я не так сильно з Vista на даний момент, зі збоями, я б 2 Гб, і трохи почекати. Спасибо за совет |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Дешево, кращий набір мікросхем для oc'ing Core 2, Ніцца напруги.
|
| |||
| |||
| WindowsXP або Vista 32-розрядні не буде реєструвати повний 4GB PAE. Його недолік обох ОС. Вам потрібно або використовувати WindowsXP або Vista 64-розрядних ОС для того, щоб 4GB, щоб зареєструватися. Максимальний розмір пам'яті, який може бути розглянутий в 32-бітових ОС 3 Гб. http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t23036.html |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Максимальний об'єм оперативної пам'яті номера для Windows XP Pro 32 біт проти 64 біт | lz22 | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 23 лютого 2009 06:24 |
| Максимальний Siz модулі оперативної пам'яті? | john1980 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 13 травня 2007 07:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |