![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jaká je maximální povolená RAM? Četl jsem, že je za 4 GB, ale jsou zde i některé, více než jeden zdroj, který se zmínil o tom, že se jedná pouze o zobrazení chybové a nemá využití RAM nad 4 GB. I v současné době má 8 GB RAM, divil, kdybych měla dostat XP 64 bit místo. Byl bych mnohem raději zůstat u XP 32 bit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 64-bit je koš. Pokud budete dělat cokoliv, jít s Vista nebo 7 x64. ~ 3.5gigabajt je použitelné programy ve 32.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo .... Určitě pobyt od XPx64, je to hromady ****.
| |||
| |||
| Citace:
Použil jsem vista 32, a to absolutně nelíbilo. |
|
| |||
| |||
| XP x64, kdy byl propuštěn, nic opravdu používá x64, takže spoustu věcí (lepší, ale stále špatný) není kompatibilní.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Stejně jako všichni ostatní lidé si říkal, bude omezen na ty 3gbs RAM. Jeho tvrdé mi doporučit, co dělat s okny 7S zpráva za rohem. Kdybych byl tebou a nemusel všechny 8 koncertů v okamžiku. Držte se vaše XP 32 bit OS a ty by měly být pokuta, pokud jste pokročilý uživatel. Doufám, že pomůže. |
|
| |||
| |||
| XP Pro je @ @ @ @ a budou jen využívat až 3,5 meg ram a že je pro XP / Vista 32 bit, tak jsem šla na vista 64 bit nebo 64, jak M7, že bude uznávat veškeré ram |