![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι η μέγιστη RAM επιτρέπεται; Έχω διαβάσει ότι είναι υπό 4GB, αλλά υπάρχουν και κάποιες, περισσότερες από μία πηγή, που ανέφερε ότι είναι απλώς μια απεικόνιση που κάνει λάθος και χρησιμοποιεί πάνω από 4GB RAM. I στιγμή έχουμε 8GB RAM, αναρωτιόμαστε αν θα πρέπει να λάβουν XP 64 bit αντί. Θα προτιμούσα διαμονή με xp 32 bit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 64-bit είναι άχρηστα. Αν κάνουμε κάτι, πάμε με Vista ή 7 x64. ~ 3.5GB είναι χρησιμοποιήσιμο από προγράμματα σε 32.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι .... σίγουρα μείνετε μακριά από XPx64, είναι ένα σωρό ****.
Μου τελειώνει Vista Ultimatex32 με 4GB RAM και γίνεται αναφορά 3.25GB, παρόλο που ο αριθμός αυτός μπορεί να διαφέρει λίγο, όπως Carbon αναφέρει, ότι ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσει περισσότερους από 3.5GB Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Χρησιμοποίησα Vista 32 και απολύτως disliked αυτό. |
|
| |||
| |||
| Όταν x64 XP κυκλοφόρησε, δεν χρησιμοποιείται πραγματικά x64, τόσο πολλά πράγματα (καλύτερα τώρα, αλλά εξακολουθεί να είναι κακό) δεν είναι συμβατή.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Όπως και όλοι οι άλλοι άνθρωποι έχουν πει ότι θα πρέπει να περιορίζονται σε αυτές 3gbs RAM. Το δύσκολο για μένα να προτείνω τι θα γίνει με τα παράθυρα 7s απελευθέρωση των πυλών. Αν ήμουν στη θέση σου και δεν χρειάζονται όλες οι 8 συναυλίες αυτή τη στιγμή. Stick σας με xp 32 bit os και θα πρέπει να είναι ωραία αν δεν είναι μια δύναμη του χρήστη. Ελπίζω ότι βοηθάει. |
|
| |||
| |||
| XP Pro είναι @ @ @ @ και θα χρησιμοποιήσει μόνο μέχρι 3,5 meg κριάρι και αυτό ισχύει και για XP / Vista 32 bit, γι 'αυτό θα πάμε για Vista 64 bit ή 64 ως M7 ότι θα αναγνωρίσει όλα τα ram |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| "Η πρόσβαση σε περιεχόμενο από την IP διεύθυνση δεν επιτρέπεται" | ahren | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 5 Ιουν 2009 05:37 |
| Service Pack 2 για Windows Server 2008 και Windows Vista | Bubba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 27 Μαΐου 2009 08:22 |
| Στοιχεία εκκίνησης μπορώ θραύσματα σε Vista / διεργασίες είμαι επιτρέπεται να κλείσει | chrismorris730 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 25 Αυγ 2008 17:09 |
| Μέγιστη siz ενότητες του ram; | john1980 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 13η Μαΐου 2007 07:41 |
| Μέγιστη MAX RAM | mcbee | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 8η Μαΐου 2007 07:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |