![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koja je maksimalna dozvoljena RAM-a? Pročitao sam da je pod 4GB, ali postoje i neke, više od jednog izvora, koji su spomenuti da je to samo prikaz pogreške i to iskoristili iznad 4GB RAM-a. Ja trenutno imaju 8GB RAM-a, pitajući se da li bi trebao dobiti XP 64 zalogaj umesto. Ja bi puno radije ostati s xp 32 bitni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 64-bitni je otpad. Ako nemate ništa, ići s ili 7 Vidik x64. ~ 3.5GB se upotrebljavaju u 32 programa.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... definitivno boravak daleko od XPx64, to je hrpa od ****.
Ja sam trčanje Vidik Ultimatex32 sa 4GB RAM i to pijucima 3.25GB up, iako je ova brojka svibanj neznatno razlikuju, kao što kaže Carbon, ona nikada neće koristiti više od 3.5GB My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Quote:
JA iskorišten vidik 32 i apsolutno nevoljen ga. |
|
| |||
| |||
| Kada je objavljena XP x64, ništa stvarno koristi x64, tako puno stvari (bolje, ali ipak loše) nije kompatibilan.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Kao i svi drugi ljudi rekli da ćete biti ograničen na one 3gbs of RAM. Njezina teško mi preporučiti što da radim sa prozora 7s otpuštanje oko kutu. Da se ti i nije potreban svih 8 nastupe u ovom trenutku. Stick sa svojom xp 32 bitni OS i trebali biste biti u redu, osim ako ste iskusni korisnik. Nadam se da pomaže. |
|
| |||
| |||
| XP Pro je @ @ @ @ te će iskoristiti samo do 3,5 meg ovna i da ide za xp / vidik 32 zalogaj pa bih ići na vidik 64 zalogaj ili 64 kako m7 da će svi prepoznati ram |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| "Pristup Sadržaj by IP adresa nije dozvoljen" | ahren | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 5. lipnja 2009 05:37 |
| Servisni paket 2 za Windows Server 2008 i Windows Vista | Bubba | Windows Operating Systems | 4 | 27. svibanj 2009 08:22 |
| Pokretanju stavke mogu scrap in Vidik / procesi sam dozvoljeno zatvoriti | chrismorris730 | Windows Operating Systems | 3 | 25. kolovoz 2008 17:09 |
| Maksimalna SIZ RAM modula? | john1980 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 13. svibanj 2007 07:41 |
| Maksimalna MAX RAM | mcbee | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 8. svibanj 2007 07:15 |
| Thread Tools | |
| |