![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| מהו המקסימום המותר של זיכרון RAM? קראתי שזה תחת 4GB, אך יש גם קצת יותר, מאשר מקור אחד, אשר יש לציין כי היא רק לתצוגה, והיא עושה שגיאה לנצל מעל 4GB זיכרון RAM. אני כרגע יש 8GB של זיכרון RAM, תוהה אם אני צריך לקבל XP 64 ביט במקום. הייתי מעדיף להישאר עם הרבה XP 32 ביט. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 64-Bit הוא אשפה. אם תעשה משהו, לך עם Vista או 7 x64. ~ 3.5GB הוא שמיש על ידי 32 תוכניות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן .... בהחלט לבדול XPx64, זה ערימת ****.
| |||
| |||
| ציטוט:
הייתי Vista 32 ו disliked אותו לחלוטין. |
|
| |||
| |||
| כאשר XP x64 שוחרר, שום דבר לא באמת השתמשה x64, כל כך הרבה דברים (יותר טוב עכשיו, אבל עדיין גרוע) אינו תואם.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| כמו כל שאר האנשים יש לך אמר יוגבל לאותם 3gbs של ראם. את קשה לי להמליץ מה לעשות עם Windows 7s לשחרר מעבר לפינה. אם הייתי במקומך, לא צריך את כל 8 gigs ברגע. מקל עם XP 32 ביט של מערכת ההפעלה, ואתה צריך להיות בסדר, אלא אם אתה משתמש כוח. אני מקווה שזה עוזר. |
|
| |||
| |||
| XP Pro הוא @ @ @ @ ו רק utilise עד 3.5 מג ראם וזה הולך עבור XP / Vista 32 סיביות אז אני ילך על Vista 64 סיביות או 64 כפי m7 זה להכיר את כל ראם |