![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jaki jest maksymalny dozwolony RAM? Znam go, że jest w 4 GB, ale są też pewne, więcej niż jednego źródła, którzy wspomnieć, że jest to jedynie wyświetlać błąd i nie wykorzystują powyżej 4 GB pamięci RAM. I obecnie 8GB RAM, zastanawiając się, gdy powinno się XP zamiast 64-bitowych. Chciałbym bardzo, a pobyt z XP 32 bit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 64-bit kosza. Jeśli cokolwiek zrobić, iść z 7 lub Vista x64. ~ 3.5GB jest możliwe do wykorzystania przez programy w 32.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... zdecydowanie pobyt z dala od XPx64, it's a kozioł ****.
| |||
| |||
| Cytat:
Użyłem Vista 32 i absolutnie disliked it. |
|
| |||
| |||
| Gdy XP x64 została wydana, nic naprawdę wykorzystywane x64, więc wiele rzeczy (teraz lepiej, ale nadal źle) nie jest kompatybilne.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Podobnie jak wszystkie inne osoby powiedziałem będzie ograniczone do tych 3gbs RAM. Jego trudne dla mnie, aby polecić to, co zrobić z oknami 7s prasowa za rogiem. Jeśli byłeś i nie potrzebują wszystkich 8 występów w tej chwili. Stick z XP 32-bitowy system operacyjny i wszystko powinno być dobrze, chyba że jesteś moc użytkownika. Mam nadzieję, że pomoże. |
|
| |||
| |||
| XP Pro jest @ @ @ @ i będzie wykorzystywać tylko do 3,5 meg barana i że idzie na XP / Vista 32-bitowa tak chciałbym pójść na Vista 64-bitowe lub 64 w M7, że potrafi rozpoznać wszystkie barana |
![]() |
|
| Zakładki |