![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Aká je maximálna povolená RAM? Čítal som, že je za 4 GB, ale sú tu aj niektoré, viac ako jeden zdroj, ktorý sa zmienil o tom, že sa jedná len o zobrazenie chybovom a nemá využitie RAM nad 4 GB. Aj v súčasnosti má 8 GB RAM, divil, kdybych mala dostať XP 64 bit miesto. Bol by som oveľa radšej zostať u XP 32 bit.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
XP 64-bit je kôš. Ak budete robiť čokoľvek, ísť s Vista alebo 7 x64.
~ 3.5gigabajt je uplatniteľné programy vo 32.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jo .... Určite pobyt od XPx64, je to zhromaždenia ****.
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Použil som vista 32, a to absolútne nepáčilo. |
|
|
|||
|
|||
|
XP x64, keď bol prepustený, nič naozaj používa x64, takže veľa vecí (lepšie, ale stále zlý) nie je kompatibilné.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Rovnako ako všetci ostatní ľudia si říkal, bude obmedzený na tie 3gbs RAM. Jeho tvrdé mi odporučiť, čo robiť s oknami 7S správa za rohom. Kdybych byl tebou a nemusel všetky 8 koncertov v čase. Držte sa vaše XP 32 bit OS a tie by mali byť pokuta, ak ste pokročilý používateľ. Dúfam, že pomôže.
|
|
|
|||
|
|||
|
XP Pro je @ @ @ @ a budú len využívať až 3,5 meg ram a že je pre XP / Vista 32 bit, tak som šla na vista 64 bit alebo 64, ako M7, že bude uznávať všetky ram
|