![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Која је максимална дозвољена РАМ-а? Прочитао сам да је под 4ГБ, али постоје и неке, више од једног извора, који су поменути да је то само приказ грешке и то искористили изнад 4ГБ РАМ-а. Ја тренутно имају 8ГБ РАМ-а, питајући се да ли би требао добити КСП 64 залогај уместо. Ја би пуно радије остати са ксп 32 битни. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| КСП 64-битни је отпад. Ако немате ништа, да иде са или 7 Видик кс64. ~ 3.5ГБ се употребљавају у 32 програма.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп .... дефинитивно боравак далеко од КСПкс64, то је хрпа од ****.
| |||
| |||
| Куоте:
ЈА искориштен видик 32 и апсолутно невољен га. |
|
| |||
| |||
| Када је објављена КСП кс64, ништа стварно користи кс64, тако пуно ствари (боље, али ипак лоше) није компатибилан.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Као и сви други људи рекли да ћете бити ограничен на оне 3гбс оф РАМ. Њена тешко ми препоручити шта да радим са прозора 7с отпуштање око углу. Да се ти и није потребан свих 8 наступе у овом тренутку. Стицк са својом ксп 32 битни ОС и требали бисте бити у реду, осим ако сте искусни корисник. Надам се да помаже. |
|
| |||
| |||
| КСП Про је @ @ @ @ те ће искористити само до 3,5 мег овна и да иде за ксп / видик 32 залогај па бих ићи на видик 64 залогај или 64 како м7 да ће сви препознати рам |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| "Приступ Садржај бы ИП адреса није дозвољен" | ахрен | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 6 | 5. јуна 2009 05:37 |
| Сервисни пакет 2 за Уиндоус Сервер 2008 и Уиндоус Виста | Буббле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 27 мај 2009 08:22 |
| Покретању ставке могу сцрап ин Видик / процеси сам дозвољено затворити | цхрисморрис730 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 25 аугуст 2008 17:09 |
| Максимална СИЗ РАМ модула? | јохн1980 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 13 мај 2007 07:41 |
| Максимална МАКС РАМ | мцбее | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 8 мај 2007 07:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |