![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Яка максимальна ОЗУ дозволено? Я читала, що вона знаходиться під 4GB, але є і деякі, більш ніж одного джерела, який зазначив, що це просто помилка відображення і це використання оперативної пам'яті вище 4GB. Теперішній час у мене 8 Гб ОЗУ, цікаво, якщо я повинен отримати XP 64 біт замість. Я б скоріше залишитися з XP 32 біт. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 64-Bit це сміття. Якщо ви що-небудь, піти з 7 або Vista x64. ~ 3,5 Гб придатний програмами в 32.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да .... виразно триматися подалі від XPx64, це купа ****.
Я біжу Ultimatex32 Vista з 4 Гб оперативної пам'яті і бере 3.25GB, хоча ця цифра може трохи відрізнятися, як вуглець каже, він ніколи не буде використовувати більше ніж 3,5 Гб Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я використав Vista 32 і абсолютно не любила його. |
|
| |||
| |||
| Коли була випущена XP x64, нічого насправді використовували x64, так багато речей (краще зараз, але як і раніше погано) не сумісні.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Як і всі інші люди говорять вам буде обмежуватися тими 3gbs ОЗУ. Її мені важко рекомендувати, що робити з Windows 7s реліз не за горами. Якщо б я вам і не потрібні всі 8 концертів в даний момент. Stick з XP 32-розрядна ОС і все буде нормально, якщо ви досвідчений користувач. Я сподіваюся, що допомагає. |
|
| |||
| |||
| XP Pro це @ @ @ @ і буде лише використовувати до 3,5 Мег ОЗУ і що йде на XP / Vista 32 біта так що я б піти на Vista 64 біт або m7 64, як визнають всі ОЗУ |