![]() |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι καλύτερη; Crucial Ballistix ή Kingston HyperX ή Κάτι άλλο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μου αρέσει η Corsair Dominator RAM, αλλά μου τρέχουσα πράγματα είναι OCZ reeper μπαστούνια γιατί ήταν φθηνότερη και είναι επίσης πολύ καλή.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσωπικά μου επιλογή είναι εμπορικό σήμα της OCZ, αλλά Corsair, Kingston και Crucial όλα κάνουν καλή RAM. Απλά συγκρίνετε τα χρονοδιαγράμματα και επιλέξτε αυτές που σας ταιριάζουν σκοπό καλύτερα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όποια και αν είναι η φθηνότερη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα στοιχείο υπέρ του Κρίσιμη είναι .... αν είναι συμβατή, όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα της και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι δεν είναι ..... θα σας επιστροφή μετρητών.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναφερθείσες Μνήμη δεν ταιριάζει Ποσό Installed Memory | weedan_ash | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 13 Ιαν 2009 17:18 |
| Ποια είναι η καλύτερη μάρκα DVD Burner? | Bandit4575 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 1ο Δεκ. 2008 06:44 |
| Brand New Mac χρειάζονται βοήθεια | Black Magic | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 15η Σεπ 2008 10:38 |
| Ποια είναι η καλύτερη μάρκα RAM; | Βροντών | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 18 | 11 Σεπ 2008 13:56 |
| Είναι αυτό ένα καλό σήμα; | Breaker3D | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 15 Μαρ 2008 12:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |